IGN: Andrew_eSuba
Ahoj minicraft.cz! videl jsem že na skinech máte ´´nove kategorie už brzy!´´tak jsem dostal napad že urobte kategorie YouTuberi a dajte tam skiny Moona,Roumeana,GoGa...
tak budu moc rad kdyš to udelate
PS. sorry za gramatiku XD
-Andrew_eSuba
IGN: Andrew_eSuba
Andrew_eSuba said:Ahoj minicraft.cz! videl jsem že na skinech máte ´´nove kategorie už brzy!´´tak jsem dostal napad že urobte kategorie YouTuberi a dajte tam skiny Moona,Roumeana,GoGa...
tak budu moc rad kdyš to udelate
PS. sorry za gramatiku XD
-Andrew_eSuba
IGN: GrellSutcliffCZ
Myslím že to není dobrý nápad, lidé by pak nosili skiny známých osob a myslím že pokud by takovou kategorii udělali, že by s tím propůjčením skinů museli souhlasit sami YouTubeři.
We're All Mad Here
Tvůj milovník Anime
Grell~
IGN:
Myslím že Grell má pravdu, navyše na servere môžete dostať ban za napodobovanie YouTubera, a keď by sa to tam už pridalo, dal by som ho za takých 20K coinu aby ho nenosil každý druhý človek. -Nz
IGN: PlayboyNitrix
Poslední věc která by mě napadla na novou kategorii těch skinů jsou ti zaprodanci... Podle mě špatný nápad, protože by si tam většina toxické komunity hrála na ty zaprodance a "gramaticky správně" by vyřvávali do chatu že jsou youtubeři. Myslím že by to bylo ještě horší než ted (komunita)
IGN:
XDD mysim že by sa radšej nič nemalo meniť :D
IGN: TheMiklasCZ
Téma anime ? Končně nějaký rozumný návrh :D Když tam bude nějaký fajn skin tak si ho tam možná vezmu xD
- Good luck , have fun . Some cheat , have ban . -
- Play nice and don't break the rules . -