Teamování + nadávání v chatu na minihře GunGame • Minicraft.cz

DoomixCZE
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: ItzPandex
Od DoomixCZE » přes 8 let

Dobrý den, chtěl bych se zeptat a zároveň nahlásit hráče. Za prvé bych se chtěl zeptat jestli je zakázáno nebo není zakázáno teamovat na minihře GunGame pokud není možné teamovat tak bych chtěl nahlásit hráče za teamování+ sprosté nadávky v chatu proto prosím o zabanování/varování hráčů.Jména hráčů: xarondr + Partyboy007smiley

Taktéž bych se chtěl zeptat jak vložit do zprávy fotku jelikož se mi ji nepodařilo nahrát ovšem mám i důkazy

Děkuji předem ItzPandex.

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 8 let

Teamování na GunGame je zakázáno, co se týče hráčů, jaký máš důkaz /video/screen/?

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
Treba screen nahraj na ctrlv.cz nebo imgur a vygenerovanej odkaz sem vlož. Na ctrlv.cz je i návod na vytvoreni screenu

E-mail: polakjack@minicraft.cz

DoomixCZE
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: ItzPandex
Od DoomixCZE » přes 8 let

https://ctrlv.cz/nJSk zde je důkaz na fotce děkuju A-teame konkrétně Snaakestrafe že jsi odpověděl do hodiny u žádného jiného serveru jsem takovou rychlost neviděl děkuji moc :) :3

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

Potrestám ho za nadávky (xarondr) a k tomu teamu bude lepší příště video. Díky za nahlášení.

E-mail: polakjack@minicraft.cz