o hlodně banu... • Minicraft.cz

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

IGN: BlueFoxCZ
Od BlueFoxCZ » přes 7 let

Dobrý den mohl by být odebrán ip-ban a přidán ban jen mému bratrovy kvuli kterému teď nemhu hrát ? Jen pro ujasněnou ja nedostal ip-ban, můj bratr dostal ip-ban a pro mou smůlu mám stejnou ip (internet/wifi říkejte si tomu jak chcete).Žádám o to z důvodu toho že já jsem ban nedostal tak proč bych za to že mám stejnou ip jak bratr být potrestán banem ?

Jinak přeji hezký zbytek dne.

#Okenáři

HeToHeJeHe
VIP

4 postů
0 reputace

IGN: HeToHeJeHe
Od HeToHeJeHe » přes 7 let

Nechci tě deprimovat ale asi se nedovoláš.....

Někdo si o mne může myslet že jsem debil.... Ale s těmi si starosti nedělám. Jsem o krok před nimi a to znamená že oni jsou v dokonalé pozici pro políbení mého pozadí. :)laugh

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

@HetoHeJeHe ? co ? kam se nedovolám ?

#Okenáři

HeToHeJeHe
VIP

4 postů
0 reputace

IGN: HeToHeJeHe
Od HeToHeJeHe » přes 7 let

Spravedlnosti....Ale to neřeš.....

Někdo si o mne může myslet že jsem debil.... Ale s těmi si starosti nedělám. Jsem o krok před nimi a to znamená že oni jsou v dokonalé pozici pro políbení mého pozadí. :)laugh

Deleted_3659
Hráč

119 postů
28 reputace

IGN:
Od Deleted_3659 » přes 7 let

Zdravím, když je ip ban tak už to slovo 'Ip' je že to je na Ip addresu... A že tvůj bratr dostal ip ban.. Tak ať třeba zkusí žádost o unban.. Jinak nevím jak by se to mělo řešit.. To by bylo asi z mojí strany vše. 

Hezký večer :).

• SPONZOR++ NiqhtBamboo_
  •  Email lukynrcz@seznam.cz                             

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 7 let

Zdravím, unban na ip adresu vám nedám, protože vy dva jste jasný cheateři. Takže na unban teď můžete zapomenout.

Děkuji za pochopení.

✗Nuqii✗

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

@GalaxyNuqii ja mám hacky ? ja nebyl v době ban ani na pvp ja by na FunCrativu co na tom ty pošahanej admine nechápeš !! komunita A-team jde do ****** a komunita sama o sobě jde taky do ****** tak se ani nedivím že ty sám nepoznáš rozdil mezi hackerem nebo někim co prostě umí pvp!!Vem si MarweX umí pvp tak že mu lidi říkaj že je hacker a co vy kvuli tomu že je na YT mu ban nedáte ale člověkovy ktery nenatáčí na YT tak nedáte ani šanci do dokázat..a taky @GalaxyNuqii ja mám hacky ? ok tak jakto že když jsem dostal ip ban tak jsem byl na FunCreativu a stavěl s kamoši!!!Už mě ten odflakaně vybranej A-T štve normálně vybírat asi nejde (to se ale nepočíta na vyjímky není to na celý A-T jen na někoho).

To je vše co bych chtěl ohledně tohoto říci a jsem si jit že to smažete hned co si toho někdo všimne...

#Okenáři

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Já nevím, jestli si stojíš na káblu, ale ten slavnej ip ban dostal hlavne tvuj bracha, za opakovany cheating, nema to nic spolecne s tebou az na to, ze mate spolecnou ip.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

NightRabbit_
Hráč

49 postů
32 reputace

IGN: NightRabbit_
Od NightRabbit_ » přes 7 let

Dobrý večer,

rád by sm sa vyjadril k tomu, čo tu odznelo. Občas sa tu naskytne prípad, kedy takéto niečo musíme riešiť. Vždy sa pýtam, je to vôbec nutné? Prečo sa dávajú Ipbany? Nie každý má svoju vlastnú Ip adresu a kvôli nejakému banu si hádam nebude vybavovať cez operátora zmenu Ip adresy či dokonca súkromnú Ip. Príde mi to až dosť smutné že toto tu musíme riešiť. Stále dokola a dokola. Jednoducho by bolo lepšie, len dávať bany a nie Ip bany pretože za jednu osobu trpí ďalších 30 ľudí. Určite bude viacej členov AT proti tomuto návrhu, ale pokiaľ chceme, aby sa táto vec neopakovala, bolo by to tak lepšie.

c6lG.png

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Lenže je to jeho brat a ak sa ip bany za opakovaný cheating dávať nebudú, tak si budú stále vytvárať nové nicky a cheatovať.

E-mail: polakjack@minicraft.cz