Kradez sponzora • Minicraft.cz

cheaterSK
Sponzor

31 postů
2 reputace

IGN: cheaterSK
Od cheaterSK » přes 7 let

@saffers @RandomJmeno @TomasC @_MythicalOne https://imgur.com/a/V9HS0

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

IGN: TramvajTatraT3
Od TramvajTatraT3 » přes 7 let

Myslím, že toto je dostatečný důkaz, ne?

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif

cheaterSK
Sponzor

31 postů
2 reputace

IGN: cheaterSK
Od cheaterSK » přes 7 let
@RandomJmeno @TomasC ak bol sponzor vrátený tak prosím o lock

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

To cos poslal už dávno víme a hráč se ani nebere jako důkaz, takže sice je to pěkný screen, ale je nám k ničemu. Navíc není potřeba shromaždovat důkazy o této situaci.

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

Toto je AT minicraftu.. Nic neřeší, vše jim je jedno... TAK NA CO TU SAKRA JSOU?!

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let
Pokud vím, tak už to je několik dní vyřešené. Jinak tyhle věci může řešit pouze majitel, takže označování zbytku AT nemá smysl.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

@ikom1 -e, připadáš mi poslední dobou trochu drzý. Máš pořád něco proti AT. Pokud vím, tak hráč se jako důkaz nebere. Ten screen, co tu dal mohl být "FAKE", může to mít domluvené na TS3 atd... Musíš si to všechno promyslet a né střílet hned na první.. ATeam nemá 1000 ruk a ani není MultiFunkční, tak vše nestíhá.

~ Decreer

Moralizujeme společnost

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

@Decreer Ano, přiznávám, jsem drzý, protože se na mini obecně zhoršuje komunita, štve mě, jak jsou všude na mini kidi, a cheateři..

iiDann
Sponzor

11 postů
2 reputace

IGN: iiDann
Od iiDann » přes 7 let

Podľa môjho názoru je to tak, že keď údajnému "hackerovy" dával ten Master_Haram heslo na svoj účet alebo svoj screen z Lobby, tak je to jeho chyba,.. Skús napísať saffovy na info@minicraft.cz

•iiDann

iiDann@email.cz

itzbusybilly@gmail.com
iiDann

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Nic to ale neměni na tom, že když hráč chce zpět svojí hodnost, že by ji nemohl dostat zpět. Přeci jen o hráči víme, že sponzora měl.