Survivors-Minihra • Minicraft.cz

iHaq_
Sponzor

49 postů
28 reputace

IGN: iHaq_
Od iHaq_ » přes 7 let

Ahoj všichni,

Dnes tu mám nový nápad z minihrou Survivors.

Bylo by to tak,že se určitý počet hráčů rozdělí na dva týmy a ty budou bojovat proti sobě v úkolech.Ten tým který prohraje bude muset jít do tributu,kde budou muset rozhodovat o tom,koho vyloučí.Po nějakém počtu úkolů,by se týmy rozdělili a byly by úkoly v týmu,kde by byl každý sám za sebe.V těchto úkolech by se mohla vyhrát imunita a to by znamenalo,že hráči hráče s imunitou nemohou volit k odchodu.Zbylí čtyři vítězové(dva s jednoho teamu a dva s druhého)By se utkali v nějaké závěrečné výzvě o vítěze celé minihry.

Vyjádřete se k nápadu.

Děkuji,Haq.

-Haq-

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

IGN: TramvajTatraT3
Od TramvajTatraT3 » přes 7 let

Zajímavé, jen náchapu to Ten tým který prohraje bude muset jít do tributu,kde budou muset rozhodovat o tom,koho vyloučí. 
A pak tam píšeš Zbylí čtyři vítězové(dva s jednoho teamu a dva s druhého)By se utkali v nějaké závěrečné výzvě o vítěze celé minihry.

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif

iHaq_
Sponzor

49 postů
28 reputace

Od iHaq_ » přes 7 let
ikom1 said:

Zajímavé, jen náchapu to Ten tým který prohraje bude muset jít do tributu,kde budou muset rozhodovat o tom,koho vyloučí. 
A pak tam píšeš Zbylí čtyři vítězové(dva s jednoho teamu a dva s druhého)By se utkali v nějaké závěrečné výzvě o vítěze celé minihry.

No nejdřív budou muset ty dva týmy bojovat mezi sebou a ten který prohraje bude muset jít do tributu a tam hráči z týmu budou rozhodovat koho ze svého týmu vyhodí.No a pak budou dělat úkoly o imunitu hráči mezi sebou v týmu(a ti druzí mezi sebou též v tom druhém týmu)a pak zbydou z každého teamu dva a ti se utkají.

Je to srozumitelnější?

-Haq-

Grell
Hráč

47 postů
12 reputace

IGN: GrellSutcliffCZ
Od Grell » přes 7 let

Zajímavé, myslím že by byla tato minihra dobrá. Ale musí s tím souhlasit Admin Team.

We're All Mad Here

Tvůj milovník Anime

Grell~

x_Be1laHD
Hráč

26 postů
6 reputace

IGN: x_Be1laHD
Od x_Be1laHD » přes 7 let

Dobrý nápad. c: Já Souhlasím.

#Minicraft je Nejlepší!

jelentek
Sponzor

47 postů
19 reputace

IGN: jelentek
Od jelentek » přes 7 let

Zdravím minihra mi připomíná survivors v robloxu a robinsovův ostrov jelikož jsem to hrál už v robloxu a myslím že v mc by to bylo hodně dobré

iHaq_
Sponzor

49 postů
28 reputace

Od iHaq_ » přes 7 let

Žadám prosím o vyjádření @saffers

-Haq-

Nyxik
Hráč

49 postů
13 reputace