Já nehackuju!!! • Minicraft.cz

Misík
Hráč

5 postů
0 reputace

IGN: Misik
Od Misík » přes 9 let

Nehackuju, ale vyhodilo mě to z EW, když jsem mělvše na max... :( Vyřešit prosím... DK, Misík

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Anticheat od Minicraftu není zrovna nejlepší. Kicklo to snad každého

AT se samozřejmě tento Problém snaží vyřešit. 
Ale musíš uznat že kdyby oddělali ten Anticheat Hrálo by se tu hůře, přeci jen je tu hráčů kteří porušují pravidla až až. 

Dám ti menší radu : Pokud chceš aby tě to méně kickovala snaž se neskákat při soubojích a nebo moc sekat kolem sebe a  trošku si dávat pauzi mezi souboji.

..

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Jak řekl tyler, může ti to pomoci. Určitě pokud klikáš hrozně rychle, tak by bylo lepší zmírnit, vyhazuje to i za rychlé klikání...

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Co jsi před vyhozením dělal a v kolik to bylo přibližně hodin? Budeme se to snažit eliminovat.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Přesně jak říkal tyler nebo night, musíš mírnit klikání myši, například u PvPéčka je to sice takový divný, dostat kick že chceš mít dobré KDR a mít dobré staty, ale může to bejt například i příčina tvého internetu, pokud máš problémy s netem.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Misík
Hráč

5 postů
0 reputace

IGN: Misik
Od Misík » přes 9 let

Bohužel jsi už čas nepamatuju, ale předtím jsem se připravoval, pil lektvary a pak jsem do něj cca 3x bouchnul a jsem na lobby. a jedna otázka, předtím to tam něco píše, co to znamená (nechci to překládat :D). DK, Misik