IGN: iHaq_
Ahoj,Odcházím ze serveru na dobro.Byl jsem jen kvůli super komunitě,která vidmo spadla a taky kvůli creativu,který už není tak zábavný jak býval(komunita).
Myslím že si polovina lidí myslí že je to kvůli mém přispěvku o Gaara a Squid.Není to kvůli tomu.Tady to totiž nevede cesta.Pokud oni můžou a ostatní jsou zamítnuti,je to zbytečné.
Je to taky kvůli porušovaní pravidel a takzvaných vyjímek.Jinak všem přeji hodně štěstí ať se vám daří.
JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY.
IGN: IohannesPrimus
Kid co si rádoby hraje na moda a pak křičí když mu to ostatní nežerou... Podobný případ jako itzDopa_. Takové skryté hrozby, které čekají na příležitost jak zšikanovat hráče.
//E: Ale notak hoši.. ~ Swee.
Ihoanes nebo jak zní to tvoje divné jméno,nehraju si na kida jako ty to za a nepotřebuju si honit ego jako ty a druhá věc je ta že dopa tu furt hraje ale za IGaara.
A Nitrix ty nemáš co říkat když si na vrcholu :D
IGN: baran919
Moje slova, bol som tu kvoli komunite na creativu, ale potom polovica kamosov odisla a druha polovica sa dostala do ateamu, odvtedy sa im zdvihlo ego a neodpovedaju mi na spravy, lebo VIP je uz pod ich uroven
Stiahni si moj RP! http://baranpack.weebly.com
Takto vyzera banlist UltimateDragonCZ :D
To jsi řekl nádherně Baaran znám snad jen jednoho člověka co tohle neudělal a je to @IGaara_.
Jinak Baarane hodně štěstí :)
IGN: GrellSutcliffCZ
No, pokud upadla na Creativech komunita, tak se začni bavit i s někým novým. Já si našla spoustu dalších kamarádů a komunita je podle mě v pohodě. Ale dělej jak myslíš, budu na tebe vzpomínat :c
Tvůj GrellSutcliffCZ
Maj sa
We're All Mad Here
Tvůj milovník Anime
Grell~
IGN: TramvajTatraT3
IGN: TramvajTatraT3