IGN: iHaq_
Ahoj,
Sice je to dávno ale stejně se k tomu musím vyjádřit.IGaara,ItzSquid_ a Nighq_ se dostali do AT a nebyl nábor.Dostali se tam tak že poslali přihlášku a když chci přihlášku já od Saffers
a to už tady hraju dlouho od Emperora až po Leoparda a hráčům pomáhám,sem aktivní atd.. od Saffers přihlášku nedostanu prej že si mám počkat na nábor ale proč bych měl čekat na nábor,který bude až příští rok když IGaara a ItzSquid a Nighq_ se do AT dostali bez náboru.Kdo se mnou souhlasí ať řekne JE TO NEFÉR!!!!!
Díky,Vyjádřete se k tomu.
(Sry za možné chyby ve jménech napsaných)
ItsLeopard
JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY.
IGN: x_Be1laHD
Zdravím. Ráda bych se vyjádřila, i když do A-Teamu nechci a nechci tedy podávat ani přihlášku.
Vůči těm, co můžou chtít do A-Teamu je to nefér. Pokud měli Squid, Niqht nebo Gaara nějaké výhody, tak nesouhlasím s tím, že jen oni by mohli podat přihlášku a vůbec měli šanci se do AT dostat. Buď to umožnit všem, nebo to všem odepřít. Chápu, že Niqht_ měl možná možnost se vrátit, protože v AT Už byl, ale totéž neplatí u Squida/Gaary. Souhlasím s @ItsLeopard. A stejně, jako Leopard řekl: Toto Není Fér. Sice se do AT dostat nechci, jak už jsem řekla výše, ale např. kdyby jiný hráč chtěl, a nebyl by přijat.. nebylo by to vůči němu fér, protože ti tři popsaní v příspěvku Leopard výše měli šanci.
Počkáme na vyjádření Vedení, ale Přidávám se k Leopardovi: Je to Nefér!
IGN: x_Be1laHD
Ale já jsem saffovi posílal ten email hned potom co byli přijati víš @Chameleonik
@Luciik za A.Ne nikdo mi to nenakukal.
B.To se netýká jenom mě,znám mnoho hráčů co se chovají stejně jak Gaara nebo Squid a do A-teamu by chtěly a nemůžou a v pravidlech je:&4Nežádej o hodnost AT,počkej si na nábor.
C.Nikdy jsme se spolu v MC nesetkali takže moji gramatiku nevíš a tvoje věta:Z textu poznám že tvé chování není dost dobré mě dost uráží protože to z textu nejde,jak víš nikdy jsme se spolu v MC nesetkali ale ta důležitější věc je,že když mohou mít možnost oni,tak já jako ostatní hráči by přihlášku mohli poslat taky a Saffers říkál že si mám počkat na nábor ale oni nečekali!!