Tohle je dost nefér vůči ostatním !!!! • Minicraft.cz

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

IGN: iHaq_
Od ItsLeopard » přes 7 let

Ahoj,

Sice je to dávno ale stejně se k tomu musím vyjádřit.IGaara,ItzSquid_ a Nighq_ se dostali do AT a nebyl nábor.Dostali se tam tak že poslali přihlášku a když chci přihlášku já od Saffers

a to už tady hraju dlouho od Emperora až po Leoparda a hráčům pomáhám,sem aktivní atd.. od Saffers přihlášku nedostanu prej že si mám počkat na nábor ale proč bych měl čekat na nábor,který bude až příští rok když IGaara a ItzSquid a Nighq_ se do AT dostali bez náboru.Kdo se mnou souhlasí ať řekne JE TO NEFÉR!!!!!

Díky,Vyjádřete se k tomu.

(Sry za možné chyby ve jménech napsaných)

ItsLeopard

JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY. laughlaugh

x_Be1laHD
Hráč

26 postů
6 reputace

IGN: x_Be1laHD
Od x_Be1laHD » přes 7 let

Zdravím. Ráda bych se vyjádřila, i když do A-Teamu nechci a nechci tedy podávat ani přihlášku.

Vůči těm, co můžou chtít do A-Teamu je to nefér. Pokud měli Squid, Niqht nebo Gaara nějaké výhody, tak nesouhlasím s tím, že jen oni by mohli podat přihlášku a vůbec měli šanci se do AT dostat. Buď to umožnit všem, nebo to všem odepřít. Chápu, že Niqht_ měl možná možnost se vrátit, protože v AT Už byl, ale totéž neplatí u Squida/Gaary. Souhlasím s @ItsLeopard. A stejně, jako Leopard řekl: Toto Není Fér. Sice se do AT dostat nechci, jak už jsem řekla výše, ale např. kdyby jiný hráč chtěl, a nebyl by přijat.. nebylo by to vůči němu fér, protože ti tři popsaní v příspěvku Leopard výše měli šanci.

Počkáme na vyjádření Vedení, ale Přidávám se k Leopardovi: Je to Nefér!

#Minicraft je Nejlepší!

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

@x_Be1laHD díky

x_Be1laHD
Hráč

26 postů
6 reputace

IGN: x_Be1laHD
Od x_Be1laHD » přes 7 let

@ItsLeopard Nemáš za co, jen se vyjadřuji :)

#Minicraft je Nejlepší!

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 7 let

Víš proč to Saff ten nepřijímá? Je plno pochop to...

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Zdravím, nábor cez email už nie je možný a do AT sa dá dostať už len cez nábor

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

Není plno Moderátorů Nitrix.

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

Ale já jsem saffovi posílal ten email hned potom co byli přijati víš @Chameleonik

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

@Luciik za A.Ne nikdo mi to nenakukal.

B.To se netýká jenom mě,znám mnoho hráčů co se chovají stejně jak Gaara nebo Squid a do A-teamu by chtěly a nemůžou a v pravidlech je:&4Nežádej o hodnost AT,počkej si na nábor.

C.Nikdy jsme se spolu v MC nesetkali takže moji gramatiku nevíš a tvoje věta:Z textu poznám že tvé chování není dost dobré mě dost uráží protože to z textu nejde,jak víš nikdy jsme se spolu v MC nesetkali ale ta důležitější věc je,že když mohou mít možnost oni,tak já jako ostatní hráči by přihlášku mohli poslat taky a Saffers říkál že si mám počkat na nábor ale oni nečekali!!

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Hneď potom ako boli oni nabraní, pár dní potom Trenchevsk_ zaviedol toto pravidlo, takže už len cez nábor. Ono, stačí si počkať na nábor a posnazit sa..

E-mail: polakjack@minicraft.cz