Gejmron • Minicraft.cz

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 9 let

Zdravím už mě pěkně **** když si chcu zahrát kitpvp a Gejmron hned: Offujte, máte hacky, jste kidi atd. Přitom nikdo hacky nemá. A ještě něco, kámoš si s ním chtěl dát 1v1 a Gejmron napsal že si nebude kazit KDR (přitom měl 2x lepší věci). Myslím si že by mu Mute na chvíli prospěl. :) Díky Ary

Hellou

Can you hear me?

laugh

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Vzhledem k tomu, že je na fóru poměrně aktivní, tak ho nechám, ať se k tomu vyjádří sám.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 9 let

Dobře :)

Hellou

Can you hear me?

laugh

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 8 let

@Ary_CZ a @RandomJmeno,

1.Random... dobrej nápad :D

2. Ary no... jak ti to mám říct. Na serveru jsou hekři a vždycky budou dokud nedostanou rozum nebo trest. To když píšu ať ofujou, tak je to pravda, např sem se po dlouhý době připojil do kit pvp a co nevidim?.. hekra s auto soupkou a AK a dělá že neví co to je atd. Prostě ty keci.

3. Vím taky nejsem čistý,ale ujišťuji tě, že od tý doby co sem dostal BAN za cheety od Nighta, tak sem KAčko nebo podobnou kravinu nezapl i když sem měl 100 chutí je zapnout na hekry jako "hekr VS hekr", ale pak sem si řek "dit si nemusím kazit KDR, když je stačí nahlásit a maj BAN"

4.To je vše :)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Je to téměř 3 měsíce starý topic, zamykám.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram