IGN: _BellaLP
Zdravím. Navrhuji na server přidat možnost hráčských serverů, protože hráči, kteří si nechtějí kupovat normální server za hodně peněz,-ale chtějí ho- by si možná rádi vyzkoušeli, jaké je to server mít. Tady navrhuji možnosti u hráčských serverů: (Nemusíte přidat/Můžete Změnit) Také navrhuji si server kupovat v levelu 100. (Levely lze získat uděláním úkolů na skyblocku - +1 level, za achivementy na survivalu - +1 level, a za časový limit 40-59 sekund na dropperu a parkouru - 40-48 +3 levely, 49-59 +1 level.)
1. Možnost zakoupit si zkušební server za 50 coins na 30 dní.
2. Server navždy za 100 coins.
3. Minimum 5 slotů, maximum 20.
4. Přidání slotu: +1 coin (k zaplacení)
5. 5 slotů - uvedená cena (100 coinů - server navždy, 50 coinů - server na 30 dní)
6. VIP/SPONZOR si může server pojmenovat barevně/různými styly písmen (&o, &b, &l.. atd.)
7. Možnost na server si nastavit 5 plug-inů (Jakékoliv)
8. Možnost si na server nastavit (v "Nastavení Serveru") Spolu Majitele, Admina a Stavitele.
9. Možnost si na server nastavit barvy prefixů, popřípadě i koupení hodnosti S.Vip/S.Sponzor (S. - server) za COINY
10. Ideálně si moct server udělat jako normální (Lobby, portály do světů atd.)
Děkuji za přečtení a popřípadě přidání. Pokud bude @saffers chtít, přidá ještě něco, nebo něco odebere nebo pozmění.
Napište svůj názor, díky.
SPONZOR _BellaLP
Můj podpis: ~Bella~
IGN: Dxpa_
Dobrý den, 50 coins? To je strašně málo. Majitel serveru platí strašně obrovskou částku peněz jen za Bungee Servery. Aby byl Hráčský server vytvořen je nutné udělat nový Bungee server. Mělo by se to kupovat za reálné peníze, například za 200 Kč na 30 dní. A server navždy? Podle mě v žádném případě. A na lobby a portály jsou pluginy. Já s tímhle nápadem nesouhlasím, protože by potom saffers byl úplně na mizině.
IGN: Zett
Ahoj,
nápad je to úžasný, ale má svoje mouchy
Navrhuji:
apod...
Tj. zdražit
S pozdravem Zettík! 😉
Email: zettak@outlook.cz (nepište mi tam kraviny! 😄)
IGN: iHaq_
10 000 coins??
To je strašně moc a když už tak aspoň pro sponzory zlevnit :D
Jinak super nápad :)
JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY.
IGN: MrFilip_CZE
Moc to není... tato cena by podle mě měla být ještě zvýšena... a výhody pro premium se můžou vyloučit, jelikož by to porušovalo EULU
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2