Mute "neprávem" ._. • Minicraft.cz

GlenAaron
Sponzor++

36 postů
13 reputace

IGN: GlenAron
Od GlenAaron » přes 8 let

Tohle už je po 1000000000000000x co jsem dostal mute za to že jsem se bránil... Nemám náladu na to, každej den dostávat mute za to, že se do mě nějakej hráč se**. Si asi každej myslí jak je easy to IGNOROVAT, ale když vám každej den napíše někdo: Hleník ,Skleník, Hlen, tak to asi nejde ignorovat. Kdyby dostal mute i hráč co mi nadával tak mi to tolik nevadí, ale vždy dostanu mute jen já, občas i hráč co mi nadává, ale ten dostane mute jen na 10 - 15 minut. já na celou hodinu, to je trošku rozdíl. Proto chci aby dostala mute ForeverMaddeh, jelikož jakmile je na serveru, tak mi začne nadávat, popřípadě provokovat. BTW pokud bude někdo tak inteligentní tak prosím... dejte mi unmute ._.

Screen: https://ctrlv.cz/fRUC

I bully people ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

IGN: iHaq_
Od ItsLeopard » přes 8 let

Glene,tím že se braníš vytváříš hádku a ta se trestá.Ideální je si toho nevšímat nebo si vypnout chat a počkat až se hráč sklidní,chápu že je těžké si toho nevšímat ale zkus to a nebo použij /report hráč a tím ho nahlásíš a nebo to prostě vyfoť a dej to na fórum.

Wolfy

JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY. laughlaugh

GlenAaron
Sponzor++

36 postů
13 reputace

Když ti to napíše několik lidí za jeden den, a jen ty dostaneš mute, nebudu to ignorovat. Vydržím hodně ale tohle už je moc.

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 8 let

Dobrý den, @ItsWolfy_ jde o to, jakým stylem se brání. Pokud se brání tak, že nikoho neprovokuje, nijak nenadává a jen někomu řekne např. ať ho nechá na pokoji tak by to nijak nevadilo. Jenže kdyby Glen použil vulgarismy a hráči oplácel urážky tak by se to dalo brát jako hádka / rozpoutávání hádek.  

GlenAaron
Sponzor++

36 postů
13 reputace

@iGaara_ V tomto případě jsem nepoužíval sprostá slova ...  maximálně 1 sprosté slovo. A za to dostat mute na hodinu ... ještě když to byla obrana ....

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

Vyriešené, celý spor som nevidel, ja som prišiel len na report a vidím ako nadáva na hráčku. Pri jeho každodennom nadávaní som mu dal mute bez varovania. Dneska mám dobrý deň, preto mu dám unmute, ale nabudúce mute zostane ako hádka, doporučujem ju rovno nahlásiť a dať na ňu ignore. Hráčka potrestaná :)

E-mail: polakjack@minicraft.cz