Wolfiny-kniha • Minicraft.cz

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

IGN: iHaq_
Od ItsLeopard » přes 7 let

Dobrý den,

Určitě většina co tohle čte,zná mé město Wolfiny.

Každopádně píšu knihu o pověstech a mýtech Wolfin.

Zatím je aktuální 1.část pověsti starých Wolfin.Bude i 2.část pověsti nových Wolfin.

kdo by měl o 1.část až bude hotová zájem tak napište nebo se vyjádřete pod příspěvek.

Až dopíšu 1.část,dám ji na ulož.to.

JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY. laughlaugh

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 7 let

ehm co to má společného se serverem? Pokud si fakt někdo dělá takovýmhle způsobem reklamu na svůj warp .... Pane Bože

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

@NitrixCZ a)reklamu si nedělám.A taky je to spíše pro ty co město znají.

b)že už nejsi Builder nemusíš být na všechny naštvaný.

c)pokud vím Wolfiny jsou na BC-Minicraft takže to na serveru je a podívej se taky na jiné příspěvky.Ty toho nemají skoro nic společmé.

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

Od Nitrix » přes 7 let

Ehm vidím kamarád Filipína navíc to že nejsem Builder mě už dávno nemrzí jsem už i celkem rád a dávno jsem už odchod plánoval a o té reklamě jsem to nemyslel zcela vážně. Děkuji

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 7 let

@nitrixCZ, chtěl jsem ti tohle napsat už dříve, ale jelikož jsem neměl až tak moc času, napíšu ti to teď. Nevím, co se s tebou stalo, a proč se tak chováš.. Dříve jsem tě bral za kamaráda, jelikož jsi byl příjemný a byla s tebou zábava, jenže pokud se takhle chceš chovat nadále, nechci tě za kamaráda ani brát. Tvá provokace už překračuje meze, urážíš pořád hráče včetně Filipa, na kterého teď pořád děláš různé vtípky a mnohem více. V každém topicu rozpoutáváš hádky a všude musíš někoho kritizovat. Jestli se ti tu nelíbí, tak prosím odejdi z Minicraftu, protože tu jen kritizuješ hráče a říkáš, jak se saffers o server nestará. Pokud jsi naštvaný, tak si pusť uklidňující hudbu nebo jdi dělat něco, co tě uklidní a neprovokuj tu hráče.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 7 let

@NitrixCZ Žádný můj kamarád to není. Nechápu, co do mě rýpeš. Nevím, co jsem ti kdy udělal.... A děkuji iGaara_ za to, že se mě zastal :)

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

Tenhle topic slouží k vyjádření a ne k hádkám.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Presne to odhadol v poslednom príspevku @ItsWolfy_, ak chcete rozoberať podobné hovadiny, kde sa hádate a píšete o sebe ako sa neznášate si založte SZ a láskavo to neťahajte na fórum do tohoto príspevku, či nejakého iného, naozaj to nikoho nezaujíma. Ale ak sa to niekto rozhodne riešiť zas a pokračovať a nerešpektovať upozornenie, locknem to a za vás bude Wolfy smutný, že si nemôže písať príbeh..

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

Od Nitrix » přes 7 let

No takže urážím možná tak Filipa ale říkám snad pravdu ne? co to má společné se serverem to že se to nachází na serveru není důležité. Co takhle si svůj warp proslavit jinak? já ho nikam nepsal pouze do chatu a stal se 2. nejvíce nejnavštěvovanějším warpem na BC a to jsem nebyl ani Builder. Dále z MiniCraftu jsem dávno odešel pouze jsem na discordě a občas jdu na web a to proto abych mohl ještě pozdravit své kamarády (nepočítám web tak se dívám jenom z nudy) A za mé chování se ti omlouvám skusím se trošku odreagovat zase začínám jako týden před vykopnutím. Btw pokud chceš nějak naše přátelství obnovit kontaktuj mě na discordě nebo na mém skype nitrix13.

Přeji ti pěkný večer :)

ItsLeopard
Sponzor

64 postů
9 reputace

@NitrixCZ nechápeš tu nejdůležitější věc,mě nejde o reklamu ani o warp,chci se s vámi jen podělit o svoji tvorbu.