Changelog 20.6.2016 • Minicraft.cz

saffers
Majitel

5752 postů
7953 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Evolution

• statistiky v chatu #296

Survival

• opraveny statistiky v chatu #297

PvP

• opraveny statistiky v chatu #298
  • vyřešeny problémy s níčením bloků na spawnu #299

FunCreative

• přidán alias /setwarp pro vytvoření warpu #300

Parkour

• opraven item pro přepojení na lobby #301

KitPvP

• aktualizace na plnohodnotnou 1.10 s PvP módem 1.8 #302
  • zrychleno blokování štítem v 1.9+ verzích #303
  • upraven kit Magic #304

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Kit PVP :jak může bejt omg v pvp verzi 1.8 blokování stítem ,, ? 

proč tam jsou tak strašný lagy už tak strašnou dobu když to všichni víte ?

proč už nejde udělat ani 20 killstreak .. ? protože to kickuje káždý 3 minuty . možná i víc .

proč musí bejt na kitu verze 1.10 když pvp je 1.8 a dohromady to prostě nejde..

otázka na adminy zkusíte si to tam chvilku hrát ? někdy potom co to opravujete -> nebo spíš kazíte .

prostě je to uplně hrozný to kam se dostal ten pvpkit ... kdo chce hrát kit stejně si dá 1.8 je kravina tam soupeřit na nějakejch jinejch verzích když je tam uplně jiný pvp ...

a navíc neříkejte mi že je to verze pvp 1.8  .. když bouchnu do někoho a vedle něj někdo je hned to dává plošný hity ... a to neni pvp verže 1.8 a kvuli tomu to i kickuje pač ten  sprominutím " jebnutej anticheat určitě neni na takovouhle verzy .. děláte z toho něco co se nedá hrát ..

Myslím že každej kdo de na kit si je schopnej si změnit verzi taky jsem si to měnil když jsem šel na survival ....

a byl bych rád kdyby si to někdo z adminů co opravují / ničí kit pvp přečet a dal aspon něco z toho dokupy minimálně ten mišmaš tech verzí a lagy ... 

a nakonec bych vám chtěl říct že když jsem na tom kitpvp začinal tak byl nejlepší .. a teď je nejhorši ,.,. co kdy byl .... 1.8 pvp je o skill o aim a 1,9 pvp v houfu je allrajt bouchám do všech mam v pi koho trefin chudýý ... tak si pls někdo už rožněte a udělejte tam ty věci pořádně a né napůl jako do teď !!

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Souhlasím s Imprem. Je Hrůza Hrát Kit PVP když tam skoro nic nejede a kickuje to jako o závod.

..

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

No hold, načrtl jsem něco o 1v1 ,,multiple", zda-li by se nějak neudělalo, jako náhrada za kitpvp... A kitpvp, tak to bych asi dočasně zrušil, než by se opravili chyby... Alespoň by jste si nestěžovali :D Mezitím by u kitpvp zřejmě proběhl update kitů, map, arény apod... Ale já to bohužel neurčuji.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

rád bych nějakou odpověd od saffa

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Pokusím se ti odpovědět na všechno, co vím..

1) Ve verzi 1.8 bylo možné blokovat mečem. V novějších verzích to bylo nahrazeno štítem. Na KitPvP to má pouze vizuální stránku, takže blokování mečem (jelikož tam běží PvP mód 1.8) se v 1.8 klientech zobrazí jako klasické blokování mečem, v novějších klientech jako blokování štítem. Pro server (který určuje ztracené HP, damage apod.) mají obě blokace stejnou hodnotu.

2) Jak už jsem odpovídal v předchozím postu, aktuálně přesně nevíme co lagy způsobuje, proto řešení tak dlouho trvá..

3) Viz. 2

4) Nemyslím si, že se za posledních několik měsíců KitPvP nějak razantně změnilo pokud nebudu počítat, že vyšly nové verze Minecraftu. Na KitPvP stále zůsal PvP mód 1.8, takže se ho "nepovedený combat update z 1.9" netýká.

5) Viz. 1. Damage a HP určuje server, né klienty. Všichni jsou tedy rovnocenní nezávisle na verzi klientů.

6) PvP mód 1.8 znamená to, že při bojování nemůsíš čekat, abys dal plný damage. Damage dáváš při každém úderu stejný.

7) Podle statistik to tak nevypadá. Více než polovina hráčů stále používá verzi 1.8 i když je všude již doporučená 1.9 nebo 1.10. Pokud by pořád tolik hráčů nepoužívalo tuto verzi, tak nemáme důvod ji nechávat serverem podporovanou, jelikož je s tím jen více práce a problémů.

Pokud bude nějaká informace chybět, doplním.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Tak pro změnu zase doplním nějaké info já - 1) U těch štítů se zkrátil cooldown jejich viditelnosti pro verze starších 1.8, aby mohli lidi mající tuto verzi používat takzvaný ,,hotkey" - je to vlastně kombinace používání klávesových tlačítek 2-9 (soupy), kliknutím pravého tlačítka myši a poté zpět na 1 (meč). Bohužel, někdy se při soupování pomocí klikání na ptm (pravého tlačítka myši) může stát, že se zadrhnete o meč, ten potom vytvoří štít, který je po kliknutí na ten meč zobrazen ještě nějakou tu dobu poté a s tím štítem nejde použít soupka (vyléčit se), tedy proto byl cooldown viditelnosti štítu zkrácen, doufám, že už to půjde... Samotně se v tomto textu ztrácím, tedy nedělejte si obavy

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

taky jsem tu chtěl ještě předtim v noci něco postnout takovou odpověď dudumu. . ale zrovna nejeli stránky takže jsem to už pak nestihnul a teď už by to mělo bejt nějak pořešený ještě jsem nehrátl tak jsem zvědavej kdyžtak pak třeba písnu když bude něco vyloženě sucks :D

..
VIP

17 postů
0 reputace

IGN: ikom
Od .. » přes 9 let

Docela by mě zajímalo o če m se to tu bavíte ? :D

Přeji hezký zbytek dne

_______________________________________________________________________________________________________

​S pozdravem ikom

_______________________________________________________________________________________________________

​Můj nový profil : http://minicraft.cz/proifle/ikom1/

&a