skyblock chyba opět v akci • Minicraft.cz

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

IGN: tofonek
Od tofonek » přes 8 let

dobrý den chci jen říct že když jsem šel na skyblock tak vajicka porad neslo spawnowat + mobove se porad nespawnuji a jestli to nejde udělat ja kto bylo dřív tak prosím o navrácení jenom na verzi 1.8 ps:ty vajicka a spawnovani mi nejelo ani na verzi 1.12 skoušel jsem to @saffers @randomjmeno

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

Od tofonek » přes 8 let

jo a taky chci dodat že když vicraftim end crystal tak vycraftim stone nechapu tu chybu ale děkuji za všechna vyřešení 

CookieMenik
Hráč

20 postů
1 reputace

IGN: CookieMenik
Od CookieMenik » přes 8 let

Jo no nech to už opraví teď to práve potrebuju tie vajíčka mobú a práve sem to chtěl tady taky napsat. :D 

přeju krásny zbytek dne :)

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

Od tofonek » přes 8 let

kdyz se podivas o den dozadu @CookieMenik tak jsem to us resil vcera

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

Od tofonek » přes 8 let

nevim jak se to stalo ale stalose neaky bug vody http://imgur.com/a/UpxYq

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

Od tofonek » přes 8 let

byl bych rad kdyby mi @saffers opět odpověděl abych si byl ujištěn že si to přečetl

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 8 let

Dobrý den, Spawn Eggy mají v 1.8 a 1.9 až 1.12 odlišné NBT Tagy, takže ti to na 1.8 nepůjde, to se nijak nedá ovlivnit, prostě si musíš na chvíli zpanout verzi 1.9, 1.10, 1.11 nebo 1.12. Ale jestli ti to nejde na verzi 1.12, zkus ostatní (např. 1.9).

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 8 let

A už se několikrát opakuju, obzvlášť u tebe, netaguj pořád safferse, stačí to jen 1x. Saffers má spoustu práce jak v reálitě tak i ve hře.. Nemůže odpovídat hned, prostě musíš počkat.

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

Od tofonek » přes 8 let

@iGaara ale ono nefunguje spawnovani mobu skousel jsem i 1.12 a saffers o tom ví že to nefunguje

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

Od tofonek » přes 8 let

@iGaara_