IGN: Bixik
Čaute, vrámci tohoto postu chcem nahlásit hráča @gejmronCZ , za opakované vyhrážanie a agresívne/nešportové chovanie v hre a na servery.
Pravdaže by som ho mohol potrestať aj sám, ale chcem aby o tom hlasovalo viac ľudí, nech nikto nemôže povedať,
že je to moja vlastná subjektívna voľba.
Hráč @gejmronCZ sa opakovane vyhrážal ako mne, tak určite aj niekoľkým ďalším hráčom.
Správy ktoré prikladám som dostal po tom čo som diskvalifikoval jeho stavbu za súťaže za to
že bola skopírovaná z internetu.
Navrhujem ip ban na 7 dní.
Celý incident sa udial 2.5.2016
Prikladám dôkaz:
http://screenshot.cz/KQV7F/
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: TheNightN
Já bych dal jenom takové napomenutí. Nijak nenadával, jen něco málo pohrozil... Oslovení hošánku je sice trochu drzé, ale když ti ostatní říkají Helper, tak to je skoro podobné, ne? :) Při opakovaném chování už by nějaký ten trest mohl dostat... Pokud se najde nějaký důkaz, že se choval takto znovu, tak bych to řešil. Pokud možno, pokračoval bych v hlasování vyšších priorit (saff, dudu).
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: RandomJmeno
Gejmron je celkem známý tím, že pokud mu někdo vadí, tak to dá hlasitě najevo. Tohle bych úplně neviděl na tak dlouhý ban, den by byl adekvátní a při opakování stupňovat.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Bixik
... je to opakované, viď témy na fóre kde sa mi vyhrážal ešte ako hráčovi, povedzme si to narovinu, gejmron je rozmaznané nevychované decko, a namiesto toho aby prišiel trest budeme len čakať či sa nepolepší, správne ? Nespravil som nič, čím by som ho mal nejak poburovať a predsa si dovoluje viac než je prístojné, za väčšie hlúposti sa dáva ban aj na mesiac. Myslím že tento človek vživote nedostal poriadnu po papuly od otca lebo je troška scestné aby sa 15 (ak vôbec) ročný chlapec vyhrážal dospelému človeku. Ak budete odpúšťať každý prešlap všetci si budú robiť čo chcú a rešpekt si nikdy nevybudujete.
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
Ale ano, respekt si tu vybuduje každý z AT, který už někoho zabanoval. Já jsem Gejmronovi ban udělil za cheaty a od té doby se ke mě nijak přidrzle nechová (Pouze ku příkladu, nechci, aby to bral příliš osobně :D). Jakmile ho potkám na serveru, domluvím mu, aby se tomuto chování vyvaroval... A pokud nechce nějaký ten ban / případný mute, tak by měl respektovat mé varování. Ohledně trestu, tak nějaký ten ban na den by mu neuškodil...
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
IGN: Ko0tor123CZ
Gejmron je trochu moc ego kid ale nebanoval bych ho. je jinak neškodnej a když trochu dostane přes *zobák* tak drží hubu tak mu dejte ban na 10 hod a podmímku.
Btw Je určitě 100x schopější než ty :D a narozdíl od tebe když od A-teamu někdy něco potřebuju tak je schopen pomoc a ne jak ty že se na každýho vykašleš . Popřemejšlej o tom Děkuju
Prosím o vaše vyjádření pane ''skušený a dobrý'' helpere jestly se ti dá teda helper řikat .
IGN: itzGirly
Ko0tor123CZ, neměl by jsi urážet Bixa. Já jsem nikdy neviděla, že by se na někoho jak ty říkáš vykašlal. Byl vybrán v náboru, a kdyby v AT nic nedělal, asi už by v něm nebyl. Navíc si myslím že člověk kterému je přes dvacet let, je mnohem rozumnější než Gejmron ;)
@Ko0tor123CZ Bixo se ti v nějaké té blízké době na tvůj post nevyjádří, jelikož tu dlouho nebyl. Nevím co s ním sice je, ale jak říkám - už dlouho jsem ho na serveru nezastihl.