Důležité • Minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

Zdravím,

tak jsem teda píšu, nevím kdo mi  to zamítnul ale budiž

řekni mi alespoň 5 důvodů proč jsem dostal ban a mute

rád bych se se všemi smírnil a byl s nimi kamarád

tudiž bych toto nechal otevřené a kdo toto lockne tak porušil mé pravidlo této diskuze

Všichni mi tady můžete napsat co bych pro to měl udělat abych byl dobrým kamarádem

příjímám od všech zprávy (Pokud někdo chce tak mi to klidně může napsat do SZ)

Díky a čau <3 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 7 let

Proč jsi do žádosti o unban vyhrožoval.... (i když to nebylo nic hrozného...)

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

Jeho žádost o unban:

1. Tvůj nick na serveru

adameks1

2. Proč jsi dostal/a ban?

Urazky clena AT

3. Datum a čas banu:

2017-06-27 17:35:39

4. Druh banu:

Dočasný ban

5. Nick admina který ti udělil ban?

Peter317

6. Uveď proč chceš unban?

prosíííííííím moc o unban o urážku se nejednalo celé to je a Bylo jedno velké nedopatření a opovažte se tu žádost zamítnout tak jdu jinam

7. Žádaš o prohledání počítače? (V případě banu za Cheating)

Ano

sfi2pWH.png

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Mne, teda nie len mne stačí 1 dôvod, za ktorý si dostal 1 dňový ban, konkrétne urazanie clenov AT. Ale predpokladám, že tento dôvod, ktorý si mal celý deň na obrazovke ti nestačí. To, že chceš byť kamarát a zmieriť sa so všetkými je pekná myšlienka, no nesplniteľná. Po tvojich výstupoch ani nedúfam, že členovia AT, hlavne tí, ktorým si nadával ťa budú brať normálne.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

IGN: Luciik
Od Luciik » přes 7 let

Zdravím,

Nevím, co je to za úchylku jmenování pěti nebo deseti důvodů, ale dobře.

Ban a mute si dostal za urážení člena admin teamu a neberu výmluvy typu "o urážku se nejednalo" "bylo to nedopatření". Ty sám moc dobře víš, co jsi napsal a jak se chováš. Tímhle stylem si to spíš zhoršíš, nikoliv zlepšíš. Po dobrém jsem Ti psala, že toho označování máš nechat, ale ty jsi toho nenechal. Tak jsme se s Girly snažily Ti domluvit, aby jsi to pochopil. V tomhle případě si myslím, že není chyba na naší strašně, ale spíš chyba ve tvém chování. To naše "domlouvání" už potom došlo k hádce, která se dala lehce předpovídat, protože tvrdohlavým lidem se nedá domluvit. Nakonec se to ještě zhoršilo. Snažila jsem se Ti to nějak v klidu vysvětlit, ale když jsi neustále chtěl, abych Ti poslala screen AT chatu, kde mělo být údajně napsáno, že to ostatním členům vadí, tak už to opravdu nešlo. Když už svitla nějaká naděje, že jsi to pochopil, tak se to pořád opakovalo a opakovalo. Nakonec se objevily i urážky, za které si byl následně potrestán.

Jak už tu naznačoval Filip, strašně jsi si přihoršil s tou žádostí o unban. Kdyby byla napsaná s klidem a snahou tu situaci pochopit, byli by jsme ti schopní ban zkrátit. Ale když tam napíšeš tohle, tak se mi divíš, že jsem Ti to zamítla? Zamysli se nad sebou, než něco napíšeš. Často je třeba si situaci promyslet, aby jsi pak neudělal nějaké chyby, které to vše mohou změnit.

Mimochodem, kde se píše, že hráči si vymýšlejí vlastní pravidla diskuzí? Tahle diskuze má stejné pravidla jako každá jiná. Nemůžeš si to pravidlo jen tak, ze srandy vymyslet.

Pěkný zbytek dne.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 7 let
LucyTheMetalHead said:

Zdravím,

Nevím, co je to za úchylku jmenování pěti nebo deseti důvodů, ale dobře.

Ban a mute si dostal za urážení člena admin teamu a neberu výmluvy typu "o urážku se nejednalo" "bylo to nedopatření". Ty sám moc dobře víš, co jsi napsal a jak se chováš. Tímhle stylem si to spíš zhoršíš, nikoliv zlepšíš. Po dobrém jsem Ti psala, že toho označování máš nechat, ale ty jsi toho nenechal. Tak jsme se s Girly snažily Ti domluvit, aby jsi to pochopil. V tomhle případě si myslím, že není chyba na naší strašně, ale spíš chyba ve tvém chování. To naše "domlouvání" už potom došlo k hádce, která se dala lehce předpovídat, protože tvrdohlavým lidem se nedá domluvit. Nakonec se to ještě zhoršilo. Snažila jsem se Ti to nějak v klidu vysvětlit, ale když jsi neustále chtěl, abych Ti poslala screen AT chatu, kde mělo být údajně napsáno, že to ostatním členům vadí, tak už to opravdu nešlo. Když už svitla nějaká naděje, že jsi to pochopil, tak se to pořád opakovalo a opakovalo. Nakonec se objevily i urážky, za které si byl následně potrestán.

Jak už tu naznačoval Filip, strašně jsi si přihoršil s tou žádostí o unban. Kdyby byla napsaná s klidem a snahou tu situaci pochopit, byli by jsme ti schopní ban zkrátit. Ale když tam napíšeš tohle, tak se mi divíš, že jsem Ti to zamítla? Zamysli se nad sebou, než něco napíšeš. Často je třeba si situaci promyslet, aby jsi pak neudělal nějaké chyby, které to vše mohou změnit.

Mimochodem, kde se píše, že hráči si vymýšlejí vlastní pravidla diskuzí? Tahle diskuze má stejné pravidla jako každá jiná. Nemůžeš si to pravidlo jen tak, ze srandy vymyslet.

Pěkný zbytek dne.

ehm kde se píše že je zakázáno zveřejňovat AT Chat?? 

Pokud nevíš tak @saffers  to určitě vědět bude 

tímto bych chtěl aby buď odepsal saff nebo někdo

a pokud ještě něco máte proti tomu tak mi napište:

„ Jak se polepšit? " 

Díky

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Záznam AT chatu je vec, ku ktorej má právo AT, žiadny hráč, preto sa to dá považovať ako internú vec servera. Nie je to napísané v pravidlách, ktoré sú dostupné pre hráčov, vlastne prečo by boli, keď k tomu nemajú prístup. Máme nariadenie AT chat nechať pre AT a nevynášať z neho informácie von.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

IGN: Luciik
Od Luciik » přes 7 let

Zdravím,

AT chat je soukromý chat určený poze pro admin team, nikoliv pro hráče. Nesmíme zveřejnit skoro žádnou věc, která je určena pouze pro admin team. Takže nemůžeme zveřejnit ani AT chat, už Ti to dává logiku? Doufám, že ano. Pokud ne, počkej si tedy na saffa.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

Pro @adameks1 nejsme dost dobří... musí  psát saffovi kvůli blbostem a tím ho ještě vytěžovat... tak prosím @saffers aby mu dal, co chce...

sfi2pWH.png

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 7 let

@ZiqZaq , @LucyTheMetalHead  a @MrFilip_CZE  OK ale i tak bych rád slyšel slovo od profesionála @saffers

👇👇👇