Jako fakt je zakazane mat skin znameho YouTubera !? • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 8 let

No schválne @leggy123 preco si v admin teame? a nepís tu pls tie sračky čo si písal do prihlášky ale pekne od srdca (podla mna tiež len kvôli prefixu, sláve a právomociam)

Aj tá úroveň obhajoby: "...je to zákázané z NEJAKÝCH dôvodov..." - šak práve o to tu v tom vlákne ide... AKÝCH dôvodov?

//Nejsem povinný ti psát takové věci,takže ode mně nic nečekej,jinak bych na tvém místě krotil slovník.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

TheMiklasCZ
Hráč

26 postů
11 reputace

IGN: TheMiklasCZ
Od TheMiklasCZ » přes 8 let

To je ale diskuze ... je zbytečné povolovat něco jako skin YTberů pro hráče z důvodů že je to jejich vzor . Jak už bylo řečeno snaží se tím jen zviditelnit . Nejde jim o to že by to byl jejich vzor ( a pokud ano tak těch je tu sakra málo ... ) a chtěli mu tu tak udělat reklamu . Je zbytečné se tu o tom hádat stejně se k ničemu nedostaneme . A než se obchodníčku zeptáš :D Tak ne každý šel do AT kvůli prefixu , slávě a permissím ... někteří tam jsou opravdu kvůli udržování pořádku na serveru či jiné činnosti (buildeři) co serveru pomáhají . Neříkám že jsou to všichni a nemohu říci že bych si taky trochu neužil těch výhod ... To je ode mě vše :P

( Gramatiky a toho že nepíšu čárky si nevšímejte xD )

- Good luck , have fun . Some cheat , have ban . -
   - Play nice and don't break the rules . -

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

Síce sa už opakujem, ale aký je "dôvod" na ban za skin? To že sa chcú zviditeľniť nie je dôvod na ban... A zásadne nesúhlasím s tým že sa nikam nedostaneme, teda pokiaľ to nebudú ľudia ignorovať.

(Beat me)

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 8 let

No, můj názor je ten, že by nebylo nic špatného na tom, kdyby byly povoleny Skiny YouTuberů či jiných slavných osobností. Nevím, co je špatné na tom, když někdo má skin YouTubera... Myslím, že pokud hráč nemá nevhodný skin, tak by neměl být nijak za skin potrestán. Sám jsem měl skin jednoho YouTubera ze zahraničí, ale ne kvůli tomu, že jsem se chtěl zviditelnit, ale spíš kvůli tomu, že ten YouTuber dává rady ohledně PvP a dalších věcí okolo tohohle, ale to už bylo dříve. Žádám proto @saffers aby povolil skiny YouTuberů. Děkuji. 

TheMiklasCZ
Hráč

26 postů
11 reputace

IGN: TheMiklasCZ
Od TheMiklasCZ » přes 8 let

Tím zviditelněním narážím na "hraní" si na ně . Je to stejné jako když si někdo hraje na členy Admin Teamu ... nepřijde mi to správné toť vše . 

- Good luck , have fun . Some cheat , have ban . -
   - Play nice and don't break the rules . -

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

Nie je to vôbec to isté. Youtuberi sú čo? Youtuberi sú v každom ohlade menej ako akýkoľvek člen A-teamu. To že sa na nich ľudia hrajú neznamená nič pre chod serveru. Navyše skin je tu na minecrafte nejakých 3000 pixelov. To fakt chcete dávať bany za to že niekoho obrázok o veľkosti ikonky Google Chromu je rovnaký/podobný ako niekho iného? Okej a teraz hypoteticky: mám skin RandomJmena a svoje meno Obchodnik003, čo môžem spraviť? Akurát si tak dať selfie pretože je vidieť, že nie som z AT a dokonca nie každý vie ako Random vyzerá...

(Try harder)

Baraaan
VIP

263 postů
22 reputace

IGN: baran919
Od Baraaan » přes 8 let

Osobne na tom nevidim nic zle, ale nick sa da jednoducho skryt cez F1
Aj tak by ste to mali povolit... Napriklad TopComp ma skin Doctora zo serialu Doctor Who. Kvoli tomu ma dostat ban? Ved ten serial je znamejsi ako nejaky Minecraft YouTuber

Stiahni si moj RP! http://baranpack.weebly.com

Takto vyzera banlist UltimateDragonCZ :D

https://ctrlv.cz/QHRG

Baraaan
VIP

263 postů
22 reputace

IGN: baran919
Od Baraaan » přes 8 let

Nikde v pravidlach nepise, ze skin YouTubera je zakazany
Znova si to mame 'domysliet'?

Stiahni si moj RP! http://baranpack.weebly.com

Takto vyzera banlist UltimateDragonCZ :D

https://ctrlv.cz/QHRG

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Od teď se netrestá za skin mimo vulgárních a jinak nevhodných. Původně se to strestalo, protože si na to hráči často stěžovali, že se někdo za daného YouTubera vydávali nebo to jiné hráče mátlo.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram