CUSTOM PREFIX pre SPONZOR? • Minicraft.cz

🍭🐱
Hráč

29 postů
8 reputace

IGN: CandyCat141
Od 🍭🐱 » přes 9 let

Ahojte. Chystám sa kúpiť si Sponzora, a rozmýšlala som, že či by sa nedalo urobi´t si vlastný prefix. TBH, neznášam oranžovú farbu. A meno sponzor tiež nie je moc...Tak ma napadlo, že či by sa nedalo urobiť VLASTNˇY PREFIX! že by som nebola SPONZOR LarissaLilly, ale napríklad SUPER LarissaLilly (hociaká farba pomocou &-kódov). Alebo ak nie, tak aspoň zmenitelná farba. Napríklad SPONZOR LarissaLilly.

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 9 let

PODPORUJEM TENTO NÁPAD!

Ak teda toto bude, neviem ako s filterami, aby si niekto nedával vulgárne prefixy. Moźno niake pravidlo, a  ak niekto nahlási vulgárny prefix, bude mu čo ja viem, napríklad odobrané SPONZOR alebo čo... Taktiež, text by mohol byť limitovaný na 8-10 znakov (keď sa ráta aj &-kód).

Neviem si však predstaviť, že si zmeníś len farbu. Napríklad cez NametagEdit by to nešlo. Neviem však, ćo používa Minicraft... Mňe sa tiež nepáči názov SPONZOR, a oranžovú moc nemusím. Ja by som určite chcel Svetlo-Modrú!

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, aktuálně je nereálné umožnit komukoli si změnit prefix, jelikož by to nemohlo být globální. Navíc by se tím naprosto ztratila přehlednost chatu, tabu apod.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, podle mého je tenhle nápad celkem i nemožnej, jelikož jak psal "Dudu" že by se pak ztratila přehlednost.Prostě musíte respektovat to, co server poskytuje, nic víc k tomuhle nemám.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 9 let

škoda chtel jsem prefix Lukaskastyl Lukaskastyl :D

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 9 let
trava123 said:

škoda chtel jsem prefix Lukaskastyl Lukaskastyl :D

To mi propomína, že na serveri nie je možné mať nick. Čo aspoň to? Aj farebný :3! A aspoň na 15-17 znakov, aby mohli byť aj farby...

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?