Mute, Minicraft, Komunita - Kompletní Vyjádření • Minicraft.cz

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

IGN: ItzDopa_
Od ItzDopa_ » přes 7 let

//Deleted - iGaara_

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
K tomu systému trestania hráčov si myslím, že je ešte mierny vzhľadom na to, aké stvorenia tu hrajú. Druhá vec, ku ktorej sa vyjadrím je tá, že mi prosím vysvetli, ako si prišiel na to, že keď sa niekto bráni, teda rozvíja hádku nemôže byť potrestaný? Ideálne riešenie je spraviť screen, hodiť ho na forko a následne dať danému hráčovi ignore a bude svatý pokoj. Ďalej si nemyslím, že zrovna ty, čo tu už chcel skončiť nespočetne ráz skončí zrovna teraz. Každopádne ti teda želám šťastie do života. :)

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 7 let

Hráč, který například bude provokovat mě, tak je snad normální, že se bráním. Navíc, na příkaz /ignore jsem totálně zapomněl, což je má chyba, každopádně, jak již jsem psal.. Bránit se je tipické pro hráče, kterého někdo uráží, přeci jen. Může daný hráč za to, že ho ten druhý uráží? Rozhodně jsou i případy, kdy za to třeba může, ale u tohohle to fakt nebylo. A vím, že jsem psal nejméně 10x že končím, ale teď to myslím vážně, uvidíš potom. Jedním dnem to dokázat nemůžu. A děkuji, tobě taky přeji hodně štěstí.

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 7 let

@ItzDopa_ děkuji, a hodně štěstí jinde. (I když se vidíme skoro pořád xd) Ale to je jedno byl jsi dobrý hráč MiniCraftu.

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 7 let

Ale tak @ItzDopa_ má pravdu... Jako když ti někdo začne nadávat je normální, že se chceš bránit ne? Ale jako když už je to fakt moc tak souhlasím zase s @Hitt_.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 7 let
Tak, vieš tu ide o to, ako sa brániš.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Emperor_Freddy
Hráč

17 postů
10 reputace

IGN: Emperor_Freddy
Od Emperor_Freddy » přes 7 let

Dopo,

Vím že sem tě dnes urážel za to sorry,ale to teď řešit nechci.

k tomu co jsi psal tak to nemohu posoudit,protože tu až tak dlouho nehraju ale v nečem máš asi určitě pravdu.

A to co jse ti stalo jse mi taky stalo akorát s Martanem.

Nechci říct že občas neurážím nebo tak nějak,ale myslím že když to můžu zlepšit i já,tak ostatní taky.

Hodně štěstí

Empír

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 7 let
Já bránil hráčku abych nebyl vulgární - Taky že jsem nebyl. Také jsem ho neurážel, jen jsem hráčku bránil.. Ale nevěděl jsem, že už nemůžu bránit kamarády před ,,menší" kyberšikanou.

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Zdravím, člen AT by se měl nejdříve zeptat, jak to bylo. To je chyba ze strany AT.

Komunita tu je taky jiná. Možná to z mého úhlu vypadá jinak, protože jsem helper, ale takové to tu opravdu nebylo.

Cheaterů tu je dost, možná to je AntiCheatem a nebo tím, že odešlo Banovací kladivo jménem MrLemonCZ.

Poslední věc, ať se ti daří. :)

Moralizujeme společnost

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 7 let
Emperore, tak odpouštím ti. Ale hlavně si urážel Katku.