IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: ItzDopa_
Hráč, který například bude provokovat mě, tak je snad normální, že se bráním. Navíc, na příkaz /ignore jsem totálně zapomněl, což je má chyba, každopádně, jak již jsem psal.. Bránit se je tipické pro hráče, kterého někdo uráží, přeci jen. Může daný hráč za to, že ho ten druhý uráží? Rozhodně jsou i případy, kdy za to třeba může, ale u tohohle to fakt nebylo. A vím, že jsem psal nejméně 10x že končím, ale teď to myslím vážně, uvidíš potom. Jedním dnem to dokázat nemůžu. A děkuji, tobě taky přeji hodně štěstí.
IGN:
@ItzDopa_ děkuji, a hodně štěstí jinde. (I když se vidíme skoro pořád xd) Ale to je jedno byl jsi dobrý hráč MiniCraftu.
IGN:
Ale tak @ItzDopa_ má pravdu... Jako když ti někdo začne nadávat je normální, že se chceš bránit ne? Ale jako když už je to fakt moc tak souhlasím zase s @Hitt_.
IGN: Emperor_Freddy
Dopo,
Vím že sem tě dnes urážel za to sorry,ale to teď řešit nechci.
k tomu co jsi psal tak to nemohu posoudit,protože tu až tak dlouho nehraju ale v nečem máš asi určitě pravdu.
A to co jse ti stalo jse mi taky stalo akorát s Martanem.
Nechci říct že občas neurážím nebo tak nějak,ale myslím že když to můžu zlepšit i já,tak ostatní taky.
Hodně štěstí
Empír
IGN: Mazzuleth
Zdravím, člen AT by se měl nejdříve zeptat, jak to bylo. To je chyba ze strany AT.
Komunita tu je taky jiná. Možná to z mého úhlu vypadá jinak, protože jsem helper, ale takové to tu opravdu nebylo.
Cheaterů tu je dost, možná to je AntiCheatem a nebo tím, že odešlo Banovací kladivo jménem MrLemonCZ.
Poslední věc, ať se ti daří. :)
Moralizujeme společnost