Návrh na procenta-Murder • Minicraft.cz

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let

@ItzDopa_ Coiny sú herná mena, ktorú je možné zakúpiť za skutočné peniaze (cez SMS). Aj to sa ráta.

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

IGN: ItzDopa_
Od ItzDopa_ » přes 8 let
Tak by se to mohlo kupovat za body které získáš např. za gold nebo za zabití vraha. Jinak už nevím.

shgecko
Hráč

41 postů
13 reputace

IGN: shgecko
Od shgecko » přes 8 let

Ano chápu že normální hráči si chtějí také zahrát za vraha nebo detektiva. Ale přece jenom premiun hráči mají mít nějaké ty výhody. Třeba jen 5% šanci ale aby tam ta šance byla. A když už jsme u těch výhod pro premium hráče tak třeba odemčít nebo dát levněji nějaký kit např. na SkyWars.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 8 let

@shgecko dobrý nápad

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

No nápad je dobrý jen na polovinu. Ty procenta pohoda ale že sponzoři mají mít větší šanci to mi už příjde z cesty.

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 8 let

Ne, já bych jen udělal, aby všichni měli stejnou šanci, nebo hráči větší ._. xd. Ale spíš tu stejnou šanci. 

Sam_For
Sponzor

54 postů
11 reputace

IGN: Sam_For
Od Sam_For » přes 8 let

Příjde mi to jako dobrý nápad aby premium hráči měli větší šance na detektiva nebo vraha. :)

V případě nějakého problému mě kontaktuj na sam_for@minicraf.cz

semafor... blik blik 

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

To vám přijde, protože jste "premium hráči", Bylo by to nefér a porušovalo by to EULU, kterou se snažíme dodržovat.

Odeslaný screenshot obrázek

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let

Jsem pro to, by se nic neupdatovalo, a Premium má to samé co ostatní. Jak zde bylo řečeno.

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let

Návrh s väčšou šancou pre VIP//SPONZOR oficiálne padá, je potvrdené že by to porušovalo EULU (Licenčná zmluva pre koncového uźivateľa).

Citujem zo stránky: Je zakázané za reálne peniaze dávať predmety alebo výhody, ktoré zasahujú do hrateľnosti alebo dávajú hráčovi neférové výhody aj ak sú dostupné za "ľahkú menu" (ľahká mena je herná mena) alebo za hranie hry po určitý čas.

(pôvodný link)

Čo sa týka percent, nie je to pravdepodobne funkcia, ktorá by mohla byť pridaná. Keďže sú šance pre všetkých zhodné, je to jedna ku počtu hráčov v hre (v pomere), v percentách je to '1/(počet hračov) • 100' (to / je delené a • je krát). 

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?