IGN: natalkiis
Dobrý den všem ... chtěla bych se vyjádřit k nadávkám a pomluvám .... což se týká z mé strany také ... většinou mi hráčí nadávají bez důvodně ale nemám důkazy .... takle mě to přestává bavit ... každý kdo mě chrání potom se to na mě vrací ... i kvůli tomu to jsem se pohádala s @GlenIsHere což mi je líto ... a také mi je ... poslední dobou si rozmýšlím jestli tu má smysl hrát můj herní nick si nechci měnit a přemýšlím že opravdu skončím ... že je to už zbytečné ... ale nechcu kvůli mím přátelům a tak ... i když vím že je to možná zbytečné chcu vám to říci a chcu aby jste mi řekli váš názor ... a i kdybych odešla mnoho lidí by bylo smutní ... vím že jsou více serverů ale minicraft mi vyhovuje ale hráčama ne ... kvůli tomu že jsem se bránila když mi lidi nadávaly stratila jsem hodně kamarádek/kamarádů.. Každý mě obvinujě z toho z čeho já nemůžu ... to mi nepříde normální i kvůli timto věcem padám do depek a snažím se být štastná ... a i když nejsem ... a to by bylo vše ... Ahoj >-<
Od : Kwáj
IGN: ItzDopa_
@_ItzCryGirl_, máš pravdu, komunita se tu naprosto zhoršila. Pamatuji si, když jsem tu hrál za nick dopamen, dříve to tu bylo dobré, i když tu moc hráčů nehrálo, ale také tu nebylo tolik cheaterů jako teď. Je mi líto, že tě spousta lidí obviňuje, uráží či se k tobě chová nevhodně, ale z toho si nic prosím nedělej. Víš kolik já měl za těch 18 měsíců problémů, kolik lidí mě zrazovalo, kolik kamarádů jsem ztratil a kolik lidí na mě obrátilo názor k horšímu? Je toho spoustu, možná už bych to ani nedokázal vyjmenovat. Chci ti tímhle jen říct, že si z toho nic nedělej a pokračuj zde dále. Vždy, vždy se najde někdo kdo tě nebude mít rád, ale také kdo tě v oblibě naopak má. Chtěl bych, aby si tu vydržela co nejdéle, i když to záleží jen na tobě. A ano, sice jsme se my 2 poznali nedávno, ale i tak vím, že ty nejsi žádný špatný člověk, a tak by měli mít hráči k tobě úctu a vážit si tebe. Děkuji za pozornost.
@\(._.)/ hele ... každý mě obvinujě z toho jaká jsem .. neumísí říct že si s ní třeba pokecat to ne ... a jinak souhlasím s tebou ... když jsem tu hrála asi před 2 rokama vždycky milé ale ted ne ... opravdu se zhoršila ... a i když to třeba nikoho nezajímá píšuto hlavně kvůli názorům ... Děkuji :)
Hele ... já nevím co semnou poslední dobou je ... a ješte jednou se ti moc omlouvám ... stejně ... proč se kamarádíme když se poslední dobou jenom hádáme ... také to takle nemá smysl :/ A nevím fakt co mě poslední dobou popadlo ...
IGN: iTzMari_
Je to len hra. :D
Reálne problémy sú o dosť väčšie a na vašom mieste, by som sa radšej venoval problémom, ktoré ovplyvňujú vašu budúcnosť a prítomnosť.
Chápem, že sa tu niekedy stane veľa vecí, ktoré Vás citovo zasiahnu (či už pozitívne, alebo negatívne), ale stále sa nič nemení na tom, že virtualita, nie je taká dôležitá. Každý mi musí dať za pravdu, keď napíšem, že reálny svet je o dosť zložitejší a problematickejší, ako svet, v ktorom hráte minihry a staviate nejaké budovy.
Vaše problémy by som chcel mať...
♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫
IGN: UltimateDragonCZ
No, alespoň je vidět že jsem se nezmýlil. Fun Creative se těmito problémy jen hemží, a proto vás prosím, abyste si tyto "Hádky" řešili ingame a nepsali o tom takhle na fóru. Jinak dávám jednoznačně za pravdu Marimrovi :) Na fóru mi přijdou tyhle záležitosti zbytečné, už jen protože má fórum sloužit pro řešení problémů, changelogy, nebo třeba jen tak pro pokec. Hádat se tu nemá smysl, to mi doufám taky dáte za pravdu.
-Drago
//LOCK - Důvody: Flame war.
IGN: MrFilip_CZE
@UltimateDragonCZ Tady žádnou flame war nevidím, jen ujasnění věcí... ale i tak, ať si to vyřeší ingame...
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2