Někdo přišel na moje heslo a změnil mi ho • Minicraft.cz

tomas0
Hráč

5 postů
1 reputace

IGN: tomas0
Od tomas0 » přes 8 let

Dobrý den rád bych se zeptal co mám dělat když někdo přišel na moje heslo a změnil mi ho a jesli se vůbec něco dá dělat a jesli by jste to vyřešili co nejrychleji děkuji. 

Jelikož ještě včera před asi 18:00 jsem na serveru byl ale když jsem přišel asi v 8:30 tak už mi nešlo se přihlásit a píše mi to špatné heslo .

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
Ahoj, ak nemáš originálny minecraft, musíš napísať saffovi na email a dokázať, že účet je tvoj. Stačí nejaký screen z lobby, ak by ti bol vidieť nick. Ak screen nemáš a máš v hre aj iné účty tak mi ich napíš kvôli preverení IP. Teraz ide tá jednoduchšia vec. Ai máš originálny minecraft choď na server premium.minicraft.cz. Tam sa zaeviduješ do databázy hráčov s originálnym minecraftom a nemusíš sa na normálnom serveri prihlasovať. Teda, na server sa dostaneš len ty s originálnym launcherom.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

tomas0
Hráč

5 postů
1 reputace

Od tomas0 » přes 8 let

Nevím jestli to bude fungovat ale mám sestru a ta by asi měla mít taky stejnou IP jmenuje se kate03

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

Napíš majiteľovi na email info@minicraft.cz a tam sa to dorieši.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

tomas0
Hráč

5 postů
1 reputace

Od tomas0 » přes 8 let

ok děkuji za pomoc :D

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Zdravim, potřebuji vědět tvůj nick na serveru. Pokud to je tomas0 tak ten s s tou IP neshoduje.