Lagy v KitPvP • Minicraft.cz

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
Zdarec, už dlouho řeším tento problém. V kitPvP se v safe zóně (tam kde není pvp) se strašně seká MC. Z 60FPS drop např. na 15-20. V pvp zóně mám FPS na 40-60. Vím, že PC nemám zrovna nejlepší, ale toto by se stávat nemělo. Ani v AMPLIFIED světě (Singleplayer) nemám takové dropy. Sice je pravda, že tam mám FPS okolo 30, ale myslím, že v kitpvp (což je vpodstatě superflat svět, jen s malou krajinou) by se tyto dropy stávat neměli. Už jsem zkoušel módy typu Optifine, BetterFPS, nic nepomohlo. Máte taky tyhle dropy?

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Mě se tyto problémy nedějou... Ale pokud máš 64 bit OS, tak si zkus navýšit paměť u MC, možná to pomůže.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
K MC mám přidělené 4GB ram, mám 8GB osazeno, takže víc tomu přidělit nemohu.

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

jámám zas poslední dobou tak jednou za 5 minut lag na plus mínus 10 sec kdy se normálně pohybuju ale hráči se zaseknou ani je nemůžu bouchat .. po 10 sec se odlagnu většinou mrtvej . někdy živej a hned po tomhle všem ve většine případu ještě dostanu kick ! a to dělá všem vždycky to kickne třeba 2-4 hráče naráz po tomhle lagu .. kterej je stopro jednou za 5 minut .... :/

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Uběhnutej den 13.6 jsem si šel zahrát PvP, ale v tom se začal sekat server (KitPvP) Není to mnou, i ostatní na KitPvP se jim to sekalo, lagama i internetem.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Mě se kitpvp neseká, zřejmě je chyba na vaší stranně... Pokud se jedná o client lagy, zkuste snížit render distance. A pokud máte server lagy, tak ty chytám také, ale řekl bych, že to už je moje chyba, protože když mám lag já, ostatní ho nemají.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

No, zrovna problém to u nás není, všechni si tam stěžovali, nebo zpíš říkali že se to tam seká, ze všech 13 hráčů, nebyl to u nás problém, jednalo se o lagy serveru.Což celkem nechápu.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Lagy jsou opravdu na straně serveru. Běžně se tps pohybuje kolem 19.95, jen v určitých situacích / intervalech se server na chvíli lagne. AKtuálně zjišťujeme, co přesně lag způsobuje.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram