Návrh č. 2 - Nová mapa na Sheepwarfare • Minicraft.cz

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

IGN: ItzDopa_
Od ItzDopa_ » přes 8 let

@Iohannes, jestliže něco v tvé mapě je skopírované z netu, tak mapu asi nepřidají.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
To je tiež logika. Niečo je skopírované a automaticky zlé, takže to zahrabeme pod zem. Myslím, že ajtak sa len inšpiroval nejakou sochou z internetu. A to pokiaľ viem nie je také hrozné aby mal výčitky svedomia. V podstate ide o to, aby sme mali na serveri pekné mapy, vhodné na reprezentáciu servera. Áno, je tu aj druhá strana, ktorej sa nadáva poctivosť a čestnosť. V tom prípade by to bolo nespravodlivé. Ale ako som vravel, píše, že sa len inšpiroval sochou, takže to nie je nič hrozné.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

IGN: IohannesPrimus
Od IohannesPrimus » přes 8 let

Pouze socha je z internetu, vzhledem k tomu, že si to někteří přáli přidat. Mapa je jinak pouze z mé vlastné hlavy. Jak jsem psal výše, cizím stavbám se nebráním a pokud někdo přijde se solidním návrhem nemám nic proti abych to do toho zakomponoval. 

A @ItzDopa_ nepřijde ti blbé do všeho kecat, hrát si na fóru i ve hře na rádoby admina s tvou minulostí trestů, aktuálním banem a kecama okolo "změnil jsem se"?

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 8 let

@Strafe, dočetl jsem se, že se stavby nesmějí stavět pomocí internetu nebo předloh, nevím, jestli to platí ještě teď, ale to je jedno...

@Iohannes, co pořád proti mně máš? No, v mé historii trestů toho moc fakt není. A ještě k tomu, pokud nevíš, tak stavby nemají být postaveny z netu, teda jsem se o tom dočetl, nevím, jestli to ještě platí....

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 8 let

Souhlasím s @ItzDopa_

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 8 let

A @Strafe, z netu umí každý dobře stavět, ale zkus si třeba postavit něco bez předloh a podobně, to už se chce učit.

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

IGN: IohannesPrimus
Od IohannesPrimus » přes 8 let

No, MrGepardik ten tu ještě chyběl, občas to vypadá jako by si @ItzDopa_ komentoval posty druhým nickem :) A historii tvého působení na MC pod nickem Dopamen, tam toho je, případně bych mohl přihodit screeny, kde dá se říct, že vyhrožuješ: "až si založím nový účet, nikdo mi nebude nic říkat" :)

K mapě, posílám další screen se "sochami", přidávám i obrázek předlohy, ať si s tím admin poradí jak uzná za vhodné (smaže, nahradí, nechá, ...). Upravena je jen 1/2 mapy, abych to ve finále jen otočil.

Poznámka pro kritiky, podívej se na mapy na serveru, ta laťka není zase tolik vysoko. Co jsem hrával dřív např. Skywars, tak většina map žádný zázrak.
screeny mapy: http://imgur.com/a/xDieE
"okopírovaná" socha: http://imgur.com/a/92qkb

/warp Pantheon

EDIT: Můžete si vybrat polovinu red×blue (s okopírovanými sochami nebo bez nich).

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

Myslím, že by sa tu mala riešiť daná stavba, nie niekoho história trestov. Týmto sem neťahajte iné veci, ktoré tu nemajú byť. Určite by to aj zakladateľ topiku ocenil. 

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ItzDopa_
Hráč

64 postů
17 reputace

Od ItzDopa_ » přes 8 let

Strafe, to on do mě začal rýpat, ne já do něj...

shgecko
Hráč

41 postů
13 reputace

IGN: shgecko
Od shgecko » přes 8 let

Mapa se mi velmi líbí. :)