VEŘEJNÁ OMLUVA • Minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 8 let

@Strafe Tak to potom asi budu nucen odejít no občas se ukážu ale spíš ne, jednou za uherskej rok a to už budu komplet poučen ale komplet od MINECRAFTU si dávám pauzu

už kvůli @Strafe @ActiveAngel @ItzDarkMagic @MrFilip_CZE tak i kvůli sobě ikdyž kvůli sobě jenom taková oddychovka

ale ještě mám dotaz: 

Smaže se mi něco když tam nebudu? (např. res na survivalu, is na SkyBlocku, Pozemky na creativech, pozemky na PvP, atd..)

Díky všem co mě měli rádi a ty co mě rádi neměli tak dočasně odcházím na Ozdravný pobyt k psychologovi na Žádost @Strafe 

Takže to je  vše a pápá :) <3 Byli jste super lidi :)

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 8 let

@Strafe Tak to potom asi budu nucen odejít no občas se ukážu ale spíš ne, jednou za uherskej rok a to už budu komplet poučen ale komplet od MINECRAFTU si dávám pauzu

už kvůli @Strafe @ActiveAngel @ItzDarkMagic @MrFilip_CZE tak i kvůli sobě ikdyž kvůli sobě jenom taková oddychovka

ale ještě mám dotaz: 

Smaže se mi něco když tam nebudu? (např. res na survivalu, is na SkyBlocku, Pozemky na creativech, pozemky na PvP, atd..)

Díky všem co mě měli rádi a ty co mě rádi neměli tak dočasně odcházím na Ozdravný pobyt k psychologovi na Žádost @Strafe 

Takže to je  vše a pápá :) <3 Byli jste super lidi :)

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 8 let

adameks1, díky a měj se dobře :) Zase někdy přijď bez tebe není sranda, ale opravdu :P.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

@adameks1 Nevím, co jsem ti udělal. To, že jsem ti zamítal friend request? Až se zamyslíš, napiš nám...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 8 let

Pravda... Taky jsem mu pořád zamítával už i kvůli tomu dostal ban...

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Padlo tu vše důležité. 

Lock 

Důvody - Opakování stejného postu, zbytečné posty.

Odeslaný screenshot obrázek