IGN: adameks1
Zdravím, ještě jednou jsem se podíval na Banlisty,a profily
a řekl jsem si že bych se měl asi všem omluvit a pokud by to bylo aspoň trošičku možné tak mi sundat ban a mute prosím
zachoval jsem se jako naprostej idiot a přiznávám svoji chybu že na fórku nic nevyřeším ale // kdyby mi ti dotyční na SkyPvP vrátili věci (ten hacker s Killaurou) //
tak ale snad taky jste snad někdy RageQuitnuli ne? kdo ne Tak Schválně napiště kdo NeRageQuituje!
prostě jsem se neunesl tak byl bych rád o vrácení inventáře
taky bych chtěl svoje chování omezit bez nadávek a spamu atd..
Takže mám 4 týdny se chovat klidně a když mě někdo naštve tak buď ragequitnout a nebo to jít vyběhat ven
PROSÍM TEĎ O UNBAN A O UNMUTE UŽ BUDU SE CHOVAT OPRAVDU VÁŽNĚ SLUŠNĚ A BUDE TO JEN FAJN :)
Děkuji za vyřešení
//Koš a Offopic se nezamykají tak to prosím nechte otevřené Děkuji//
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN:
Zdravím, jako promiň mi to, ale tvoje chování vůči ostatním hráčů už překročilo hranici. Já bych byl proti unbanu, protože si nijak neuvědomíš, že se máš chovat slušně. Jo, každý zná když ho někdy někdo naštve, ale to neznamená, že musíš nadávat do chatu. Jsem proti unbanu a ať si to konečně uvědomíš ty zlobidlo XD. Hodně štěstí....
IGN:
IGN:
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN:
IGN: adameks1
@Strafe Tak to potom asi budu nucen odejít no občas se ukážu ale spíš ne, jednou za uherskej rok a to už budu komplet poučen ale komplet od MINECRAFTU si dávám pauzu
už kvůli @Strafe @ActiveAngel @ItzDarkMagic @MrFilip_CZE tak i kvůli sobě ikdyž kvůli sobě jenom taková oddychovka
ale ještě mám dotaz:
Smaže se mi něco když tam nebudu? (např. res na survivalu, is na SkyBlocku, Pozemky na creativech, pozemky na PvP, atd..)
Díky všem co mě měli rádi a ty co mě rádi neměli tak dočasně odcházím na Ozdravný pobyt k psychologovi na Žádost @Strafe
Takže to je vše a pápá :) <3 Byli jste super lidi :)
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614