Pokec o ESCGamerovi • Minicraft.cz

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
Zdar, dneska mě napadla docela dost zajímavá otázka, a to jak mně vnímají ostatní na serveru. Můžete sem psát, co si o mně myslíte, případně co vás na mně štve. Pokud je něco závažného, co bych už nikdy neměl dělat, také to sem můžete napsat.

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Zřejmě neočekáváš můj názor stejně tak, jako já neočekávám tvojí reakci na tento post. Inu, k věci... ...nějaký ten týden jsem tě na serveru nezahlédnul, nebo jsem tě nevnímal. Je třeba, aby jsi se na serveru zviditelnil o něco více a pokud je to možné, tak bez komplikací. Takže, sklamu tě, jinačí názor neš tento ode mě nedostaneš :D

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let

No, je pravda že poslední dobou jsem na serveru nebyl, ale zase sem začínám chodit, jelikož mě baví i jiné hry než MC. Zviditelnit se snažím už jen z toho, že jsem docela komunikativní tvor. Mám zvyk pořád psát do chatu romány na dvacet stran, které sice nikoho nezajímají, ale je to dobré počteníčko třeba pokud se nudíte. Potkat mě můžeš dost často v KitPvP, kde většinou s Tylerem teamujem, a hledáme nějaké lidi na zabíjení. 

jorrit04
VIP

87 postů
2 reputace

IGN: alina9604
Od jorrit04 » přes 8 let
No ja som ťa ešte nevidela takže ťa ani poriadne nepoznám takže zasa nič

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame