Návrh na novou mapu "Circle" k Sheepwarfare • Minicraft.cz

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

IGN: IohannesPrimus
Od IohannesPrimus » přes 8 let

Zasílám screeny z build creativu k návrhu nové mapy na minihru Sheepwarfare. Minihra začíná opět stagnovat, proto ji navrhuji oživit novou mapou, výměnou za mapou Towers. I ve hře jsem zaznamenal požadavky dalších hráčů na novou mapu. Mapa "Circle" je navržena velikostí podobná Towers, tak aby hráči měli "středně" velké možnosti pohybu a nějaké úkryty. Pokud dojde k zařazení mapy do hry, prosím aby se nastavilo prostředí na noc, je na to navržena a opět to obmění hru. I z důvody potřeby změny jsou nyní dvě poloviny mapy odděleny pouze bedrockem, ne jen volným prostorem. Předem děkuji za řešení návrhu.

stavba se nalézá na parcele hráče Iohannes, 86;-52

screeny: https://postimg.org/gallery/2zedtqkr6/

Hmm
Hráč

128 postů
29 reputace

IGN: ItzDarkMagic
Od Hmm » přes 8 let

Zdravím lohannes. Chci ti jen říct že mapy mají mít trochu úroveň. Nic proti tobě, ale moc stavět neumíš a ještě k tomu mapy mají stavět buildeři. A když bereme mapy od hráčů, tak by měli mít alespoň nějakou úroveň. No ... nechápe rozhodnout Saffa a Adama. Ale za mě bych si tu mapu nevzal. -Dark

@Adam653 @NitrixCZ @Saffers

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

Ať si je staví buildeři, proč ne. Nicméně té minihře se nikdo nevěnoval a co tam bylo, to tam dlouhou dobu bylo beze změny. Dřív tam byla například mapa "Pirates", vizuálně pěkná ale nehratelná, protože nebyl dotažený systém možnosti pohybu po mapě (schody řebříky, ...) a hráči padali do dutin, což mělo za následek mizernou hratelnost té mapy. 

Podoně je na tom i mapa Towers, kde dokáži ovci hodit na druhou stranu jen zkušený hráč, protože jsou tam dané stromy, se kterými si 90% hráčů nedokáže poradit. Pěkná mapa proč ne, ale musí být uzpůsobena minihře a nejde hrát s každou.

DatBoi
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: DatBoi
Od DatBoi » přes 8 let

@Iohannes, @ItzDarkMagic, mohl bych zkusit postavit nějakou mapu

Hmm
Hráč

128 postů
29 reputace

IGN: ItzDarkMagic
Od Hmm » přes 8 let

Ano, mohl. Ale měla by vypadat hezky.

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

Vypadala hezky, heh, to že jsou/byly některé mapy nehratelné, to je hlavní problém. V mé mapy např. to listí není žádný velký "design" :) ale je k tomu, aby si hráči sami mohli zvolit/vytvořit kde a jak budou střílet. Dále láva uprostřed při vhodném úhlu střelby udělá z obyřejných šípů ohnivé apod. @ItzDarkMagic zkus vyřešit mapu tak, aby to byla na oko luxusní stavba; velikostí tak akorát do této minihry; neměla x prostor vhodných pro kempy, kteří zdržují hru; v zadní části plochy měla hrany, o které se zastaví ovce v letu a dopadnou na území protivníka, o čemž tato hra je...

shgecko
Hráč

41 postů
13 reputace

IGN: shgecko
Od shgecko » přes 8 let

Já byh tu mapu klidně za Towers vyměnil.

majkcz
Hráč

15 postů
0 reputace

IGN: majkcz
Od majkcz » přes 8 let

Mapa je rozhodně lepší než towers, je dobře hratelná a to že stavět mapy mají jen buildeři není pravda. Iohannes již postavil dvě fungující mapy. (sheeps a furnace)

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

@lohannes mě se mapa také nelíbí. A že píšeš, že se dobře hraje, to je možná pravda, ale na oko to moc dobré není... za mě ne (nic proti tobě)...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

No nechci nějak urazit ,ale mapa fakt nemá úroven -.