IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, tohle vlákno je tu jen pro mě a pro Dopu. Proto prosím aby sem nikdo jiný nepsal! Díky
Dopo, už několikrát jsem se ocitl v podobné kůži jako jsi dnes ty, bylo to ať už kvůli vulgarismům, nebo vyvoláváním hádek apod. Toto jednání se nelíbí nikomu, ale dnes, když mám tu čest nahlédnout i do druhé části tohoto sporu, tedy do AT, musím konstatovat, že jednají dobře. Všichni hráči, co byli do AT vybráni, mají na svých bedrách relativně velkou povinnost, což bys měl vědět. Hráčů na serveru bývá i přes 300. 300 Hráčů, 300 odlišných charakterů. Ne všichni souhlasí s tímto systémem, ALE kolik z nich to nějakým způsobem řeší? Kolik z nich vystupuje proti AT, jen aby si připadali silnější? Moc takových hráču tu za ten rok nebylo. Ty i já jsme ti, kteří zkrátka potřebují říct svůj názor. Já ti to právo neberu a respektuju ho. Jenže i my bychom občas měli uvážit, že toto chování může způsobit spoustu různých reakcí. A pokud si do Activa začal šťourat s tím, že neumí rozpoznat cheaty, následně si napsal nějakou kravinu a ještě si k tomu pak přidal nadávky, nemůžeš se divit že jsi dostal trest. Zažádal jsi si o unban, který ti ovšem byl zamítnut. Tím by to mělo končit. Jenže ty jsi potom přidal ještě vlákno, které ti bylo taky zamčeno a takhle pořád dokola. Argumentuješ tím, že si dostal trest za toto a ono... Jenže pravda je taková, že se ti tyto drobnosti podařilo dostat do krátkého časového intervalu (asi 3minuty) Takže se nemůžeš divit, že se ti trest nastřádal až na dobu 4 dnů... Chápu tě, jsem úplně stejný. Ale i přesto s tebou nemůžu souhlasit a tímto se ti to snažím dát najevo.. Zkus to vzít z naší strany. Kontrolujeme denně chat, hráči se nás neustále na něco ptají a ještě k tomu pak přijde někdo komu začne připadat že naši práci nevykonáváme dobře.. To pak samozřejmě vyvolá řadu různých negativních emocí, které pak ovlivňují naše jednání. Jsme pod tlakem a to nás nutí být přísnější.. Proto je tvůj trest oprávněný a měl by jsis ho spravedlivě odpykat, jako kdysi já.
Drago (Hrubky budu postupně editovat, v těch románech jich určitě pár bude :)
IGN:
Tak ano, chápu to. Jenže jakmile vidím, že jsem byl potrestán za něco, co jsem viděl u dalšího hráče a on potrestán nebyl, tak vždy začnu být naštvaný na polovinu A-Teamu. Ještě se taky dokážu nejvíc naštvat když někdo někoho zabanuje neprávem (Jako dnes to bylo u TPVPho), a už obzvlášť u mého kamaráda, který mi se vším pomáhá, je ke mně hodný apod. Prostě se mu snažím pomoct až do poslední kapky a pak se z toho stane tohle. Minule to také bylo u Otoka a došlo to až tak daleko, že jsem byl nanáviděm asi tříčtvrtinou serveru, ale nakonec byl Otoko odbanován, za co jsem rád. Ale za co nejsem rád je to, že už nikdy nebudu mít šanci se dostat zde do A-Teamu, snažil jsem se to už skoro 3 roky, ale pak jsem si to takhle pokazil. Nu což, dnes tu tedy končím s tím, že mě nenávidí tříčtvrtina serveru.
No, nezlob se na mně, ale zčásti si za to můžeš sám, každopádně jsem rád že jsi to pochopil.. Můžu vlákno zamknout?
IGN: IohannesPrimus
Já bych mlčel DOPA, tvoje manipulace se screeny a práskání kohokoliv za cokoliv jen aby ses vnutil jako užitečný, ani slovo bych ti nevěřil být adminem. Uděláš cokoliv aby si zmanipuloval kohokoliv pro svůj účel, křivák.
IGN:
@Iohannes, nijak se screeny nemanipuluji, a neoslovuj mě křivákem. Nehodlám se tu s tebou hádat, ale něco ti řeknu. Ve screenech jsem nikdy nikoho neprovokoval, a nevím, či se jako provokace počítá jako výhra proti ostatnímu hráči, nebo ne. Tak ale pokud já manipuluju se screeny, tak ty taky, jelikož ve hře spíš jsi takový typ člověka, který provokuje a dá screen na fórum jak mu hráč nadává. Sám si jednomu hráči psal ,,Blbče" a taky jsem tě za to nahlásil. Jenže ty si potom začal do mě rýpat že nemám právo nikoho nahlašovat a ať se podívám na svůj Banlist. Je mi líto že mám tolik trestů, ale to nemění nic na tom, že nemůžu nikoho nahlašovat. A neboj, já bych nikdy neměl šanci být člen A-Teamu. Jako užitečný jsem se nesnažil, jen jsem dělal to, že jsem nahlašoval hráče kteří porušily pravidla.