IGN: Luciik
Zdravím,
tak já si tedy dovolím sem ten log poslat sama.
[13:47:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(5173) §a§lVIP §f§f§f_D0PA_§f> Aosjdipkúcla)bojsnomkpúl)
[13:47:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(29) §7§7§fRikejMiBlood§f> Co zas
[13:47:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(29) §7§7§fRikejMiBlood§f> Natáčíš nějakej majnkampf či co ?
[13:47:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(5173) §a§lVIP §f§f§f_D0PA_§f> Pls minecraft pls pls
[13:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] Ban» _D0PA_ byl vyhozen ze serveru adminem ActiveAngel Duvod: Psani blbosti
[13:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bKamaradi§7» §e_D0PA_ §cse §codpojil.
[13:47:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bKamaradi§7» §e_D0PA_ §ase §apripojil.
[13:48:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] Ban» RikejMiBlood byl vyhozen ze serveru adminem ActiveAngel Duvod: Tohle sem nepatri
Já za tyto věci tedy kickuji také a není to z důvodu, že bych si naháněla seznam udělených trestů, aby si o mně všichni mysleli, že jsem nejlepší. Ani kdokoliv jiný to tak nemyslí. Kickujeme za to hlavně z důvodu, že to dělalo už několik lidí před námi taky nám to tak připadá vhodné. Samozřejmě, že za to kickujeme hned jak to uvidíme, ale nemůžeme být všude naprosto pořád a hlídat to, jak to tu píšeš. Samozřejmě, někdy přehlídneme nesmyl jako je "dhneudhjeuu" ale úmyslné to opravdu není a nikdo tu na tebe v žádném případě zasedlý není. Je to pouze tvá myšlenka, která není pravdivá. Tím tvým chováním si spíš říkáš o to, aby jsme si na tebe zasedli. Dělat takové scény kvůli kicku za nesmyslnou větu? Kde to proboba jsme? Taky Tě poprosím o jednu věc, netahej sem tvého kamaráda, on si to musí vyřešit sám. Já se ani nedivím, že ten ban máš, jelikož tvé chování je hrozné. Obviňuješ za něco, co ani nemáš dokázané, že člověk udělal. Viz. https://ctrlv.cz/X216 https://ctrlv.cz/WHP5 https://ctrlv.cz/1rm7 . Pěkný zbytek dne.
IGN:
Hele, prosím tě tak mi laskavě pověz, kde mám zjistit že tohle nemůžu psát? Když si to nemůžu ani zjistit, tak proč mě za to trestáte?
IGN:
IGN: TomasC
Zdravim,
_D0PA_ a kdes přečetl, že se to smí ? To, že to není v rozporu s pravidly neznamená, že to není v rozporu se zdravým rozumem. Kdyby každý napsal blábol tvého typu, tak se ten chat nedá ani číst . Snad máš mozek a dojde ti, že psát tebou náhodně zvolená písmenka asi neudělá nic dobrého. Navíc ze svých zkušeností vím, že jakmile něco podobného napíše jeden hráč, tak se toho chytnou hned ti další a z chatu se stane jeden velký spam. Stejně tpa kill, griefing a jiné z těchto věcí nejsou napsané v pravidlech, a přesto to jsou zakázané věci.
IGN:
Kdyby si na KitPvP byla dýl, tak by si zjistila proč. Já ti to tu psát nebudu, tvá smůla.
IGN: UltimateDragonCZ
Pane bože... Dopo, myslím že by sis měl informace nejprve ověřovat, než je napíšeš. Odkud máš že Lucy na serveru hraje chvíli?... + Nevím proč se tu celý AT namáhá kvůli tvé potřebě osočovat se na Activa, myslím že už ani nestojí za tu námahu ti domlouvat.
IGN: iTzMari_
_D0PA_ said:Hele, prosím tě tak mi laskavě pověz, kde mám zjistit že tohle nemůžu psát? Když si to nemůžu ani zjistit, tak proč mě za to trestáte?
Chcel by som len napísať jednu vec, k tejto vete...
Ak to nevidíš v pravidlách, tak aký je dôvod robiť tú vec? Ak tam niečo nevidíš, neznamená to, že to je povolené. :)
♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫