ActiveAngel | Bezdůvodné banování, vymýšlení pravidel.. • Minicraft.cz

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

IGN: Luciik
Od Luciik » přes 8 let

Zdravím,

tak já si tedy dovolím sem ten log poslat sama.

[13:47:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(5173) §a§lVIP §f§f§f_D0PA_§f> Aosjdipkúcla)bojsnomkpúl)
[13:47:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(29) §7§7§fRikejMiBlood§f> Co zas
[13:47:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(29) §7§7§fRikejMiBlood§f> Natáčíš nějakej majnkampf či co ?
[13:47:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a(5173) §a§lVIP §f§f§f_D0PA_§f> Pls minecraft pls pls
[13:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] Ban» _D0PA_ byl vyhozen ze serveru adminem ActiveAngel Duvod: Psani blbosti
[13:47:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bKamaradi§7» §e_D0PA_ §cse §codpojil.
[13:47:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] §bKamaradi§7» §e_D0PA_ §ase §apripojil.
[13:48:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] Ban» RikejMiBlood byl vyhozen ze serveru adminem ActiveAngel Duvod: Tohle sem nepatri

Já za tyto věci tedy kickuji také a není to z důvodu, že bych si naháněla seznam udělených trestů, aby si o mně všichni mysleli, že jsem nejlepší. Ani kdokoliv jiný to tak nemyslí. Kickujeme za to hlavně z důvodu, že to dělalo už několik lidí před námi taky nám to tak připadá vhodné. Samozřejmě, že za to kickujeme hned jak to uvidíme, ale nemůžeme být všude naprosto pořád a hlídat to, jak to tu píšeš. Samozřejmě, někdy přehlídneme nesmyl jako je "dhneudhjeuu" ale úmyslné to opravdu není a nikdo tu na tebe v žádném případě zasedlý není. Je to pouze tvá myšlenka, která není pravdivá. Tím tvým chováním si spíš říkáš o to, aby jsme si na tebe zasedli. Dělat takové scény kvůli kicku za nesmyslnou větu? Kde to proboba jsme? Taky Tě poprosím o jednu věc, netahej sem tvého kamaráda, on si to musí vyřešit sám. Já se ani nedivím, že ten ban máš, jelikož tvé chování je hrozné. Obviňuješ za něco, co ani nemáš dokázané, že člověk udělal. Viz. https://ctrlv.cz/X216 https://ctrlv.cz/WHP5 https://ctrlv.cz/1rm7 . Pěkný zbytek dne.

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Hele, prosím tě tak mi laskavě pověz, kde mám zjistit že tohle nemůžu psát? Když si to nemůžu ani zjistit, tak proč mě za to trestáte?

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 8 let

Já to nevím. ._.

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

IGN: Luciik
Od Luciik » přes 8 let

Jelikož na serveru hraješ již dlouhou dobu, tak by jsi to mohl vědět. Nicméně, i kdyby jsi to nevěděl, tak co Ti dává důvod tyto nesmysly psát?

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Zdravim,

_D0PA_ a kdes přečetl, že se to smí ? To, že to není v rozporu s pravidly neznamená, že to není v rozporu se zdravým rozumem. Kdyby každý napsal blábol tvého typu, tak se ten chat nedá ani číst . Snad máš mozek a dojde ti, že psát tebou náhodně zvolená písmenka asi neudělá nic dobrého. Navíc ze svých zkušeností vím, že jakmile něco podobného napíše jeden hráč, tak se toho chytnou hned ti další a z chatu se stane jeden velký spam. Stejně tpa kill, griefing a jiné z těchto věcí nejsou napsané v pravidlech, a přesto to jsou zakázané věci.

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Kdyby si na KitPvP byla dýl, tak by si zjistila proč. Já ti to tu psát nebudu, tvá smůla.

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let

Psaní tohoto už hraničí s pravidlem o "normálním" chování. A beru to jako typ spamu.

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Pane bože... Dopo, myslím že by sis měl informace nejprve ověřovat, než je napíšeš.  Odkud máš že Lucy na serveru hraje chvíli?... + Nevím proč se tu celý AT namáhá kvůli tvé potřebě osočovat se na Activa, myslím že už ani nestojí za tu námahu ti domlouvat.

Odeslaný screenshot obrázek

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

Zamykám, keďže sa to už vysvetlilo, keď niekto z AT bude chcieť odpovedať otvorí si to.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let
_D0PA_ said:

Hele, prosím tě tak mi laskavě pověz, kde mám zjistit že tohle nemůžu psát? Když si to nemůžu ani zjistit, tak proč mě za to trestáte?

Chcel by som len napísať jednu vec, k tejto vete...
Ak to nevidíš v pravidlách, tak aký je dôvod robiť tú vec? Ak tam niečo nevidíš, neznamená to, že to je povolené. :)  

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫