Hackery na creative • Minicraft.cz

SonyA
Hráč

60 postů
0 reputace

IGN: SonyA
Od SonyA » přes 9 let

S kamarátom sme postavili klubovňu pre čechov a slovákov. Na chvíľu som odišla, a keď som sa vrátila, bol tam mega obrovský barák! Takýto dom ktorý tam stál by nikto možno nepostavil ani za týždeň! A čo s klubovňou? Tá bola na polovicu zdemolovaná! A tak som postavila niečo iné. Nevedel by mi niekto poradiť čo mám robiť proti týmto hackerom? Vraj už zničili viacerým parcelu takýmito domami napr.: kubanekbos. Tomu zničili tiež parcelu domom. Ak má niekto nápad ako pomôcť, tak nech mi napíše.

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 9 let

musíš přidat důkaz (screen/video)

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 9 let
SonyA said:

S kamarátom sme postavili klubovňu pre čechov a slovákov. Na chvíľu som odišla, a keď som sa vrátila, bol tam mega obrovský barák! Takýto dom ktorý tam stál by nikto možno nepostavil ani za týždeň! A čo s klubovňou? Tá bola na polovicu zdemolovaná! A tak som postavila niečo iné. Nevedel by mi niekto poradiť čo mám robiť proti týmto hackerom? Vraj už zničili viacerým parcelu takýmito domami napr.: kubanekbos. Tomu zničili tiež parcelu domom. Ak má niekto nápad ako pomôcť, tak nech mi napíše.  | skim si stavela?.

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, pokud někomu nenastavíš oprávnění, tak na tvé parcele nemůže nijak stavět ani ničit bloky. Seznam hráčů, kteří mají přístup k tvé parcele si zobrazíš přes /plot info. Pokud některému hráči chceš zakázat přístup na tvou parcelu, použij /plot deny.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

easyhard cz
VIP

14 postů
0 reputace

IGN: easyhardcz
Od easyhard cz » přes 9 let

Hacker to nemusí být, třeba tvoje kamarádka omilem blbě postavila dům ze sekce "předpřipravené stavby" a nevěděla jak to vrátit zpět.