Taktika MiniCraftu .. • Minicraft.cz

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

nechápu tyjo ....Proč je sakra přidanej UHC vím že je to dlouho ale nikdo ho nehraje aspon ja nikoho moc prez vejkend neviděl .. to myslíte že vám přitáhne lidi minihra co je uplně všude ? kor na survival games ? proč neuděláte třeba takový to střílení lukem že dáš člověka na hit a posouva se ten spodek nebo nějaký gladiátor minihry .. ? ať je pak tech miniher víc a můžou se pak dělat ty mixovaný jak byla třeba ta herobrine minihra ?? ..

proč kopírovat od ostatních českých když si můžem  vzít inspiraci jinde se stejnym zájmem hraní a navím 100% viužití pač ty minihry na jiných českých serverech nejsou ?

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Již plánujeme několik zajímavých miniher a velký update survivalu. Jakmile tento update proběhne, nehrané minihry se zruší. Beztak si myslím, že je třeba se posunout na czech-craft žebříčku, nebo aby lidi začali sdílet server, tedy samotní hráči se mohou zapojit hlasováním, nebo zvěřejňováním reklam pro minicraft - samozřejmě dobrovolně.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Ono UHCrun nebylo přidáváno kvůli tomu, že jsme chtěli to samé, co jiné servery, ale že byla poptávka a bylo to zrovna populární. Že se to po 14-ti dnech přestalo skoro hrát je věc jiná.. Minihra na serveru je pořád asi jen kvůli tomu, že ještě nebyla hrazena.

Aktuálně mimo jiné je ve fázi dokončování a interních testů velký update Skywars a Luckywars, minihra na oslavu 2 let serveru a nějaké další drobnosti.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

IGN: IohannesPrimus
Od IohannesPrimus » přes 9 let

Stejně tak klesá i návštevnost annihilation, což je škoda. Řešením by mohlo být odebrání dvou týmů, pak menší počet hráčů může být jen ve dvouch. Mapy se můžou nechat jak jsou, jen povolit max 2 týmy. K tomu by se mohl o něco navýšit život nexusu. Odměnit prohraný tým symbolickou částkou (cca 30-50 coinů) aby to motivovalo hrát až do konce. Či přidat odměnu v coinech za poškození a zničení nexusu. Tohle by myslím přilákalo více hráčů.

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

jsem rád že tu vypukla takováhle konverzace s kupou názorů a připravovaných novinek . jen jsem byl v tu chvíli fakt znechucen jasný že chcou lidi uhc ale podle mě jestli nebude udělanej třeba tak dobře jak všude jinde proste se hrát nebude(tím neříkám že všude jinde ho mají dobře , a tu zle .. neměl jsem možnost si ho tu moc zahrát) ,,, každopádně myslím že je kupa jiných super miniher a že jich není málo, který by se sem šiknuli daleko víc než UHCrun :)

kdybych vědělel jejich přesný názvy rozepsal bych se ,,ale to asi není ani potřebný tu .. :)

btw podle mě pomůže přidat dobrý často hraný minihry co moc na warez serverech nejsou ...

JINÉ TÉMA:

a taky mě docela překvapilo to že můžou mít všichni všechny kity na kitpvp .. asi je to oukej je tam nějaká ta rovnoprávnost ..

ale podlemě to ubírá na hodnotě sponzorů a VIP .. nechci si nějak stěžovat z mojeho pohledu je to celkem fuk .. a nevadí mi to ..

spíš mi jde o to že si třeba fakt hodně a tím myslím fakt hodně lidí koupilo sponzora kvuli tomu .. právě kvůli těm bonusům .. ale teď třeba na kit pvp žádný bonusi vip a sponzoři nemájí .. aspoň myslím .. třeba o nich nevím .. 

jorrit04
VIP

87 postů
2 reputace

IGN: alina9604
Od jorrit04 » přes 9 let
Ja by som určite pridala build battle a herobrine chamber