IGN: Thundery_
IGN: UltimateDragonCZ
IGN: Craftak555
@Emperor_Freddy
Známe se pár týdnů, nevím proč tohle komentuješ, netýká se tě to, ale tvůj názor na mně ti brát nebudu.
@UltimateDragonCZ
A opět lžeš, a to sám sobě. Sám si mi tohle před několika dny, když jsem ještě byl na účtu _DejW_ napsal to, že mně tu nechceš a že uděláš cokoliv, abych si už nezahrál.
Já na Tebe nevyjel, pouze říkám pravdu, tu tvojí situaci sis vymyslel, hraješ tu déle než já, přišel jsem když už ta tvoje Drago "Army" byla hotová.
Craf
IGN:
Jak myslíš, já ti tyhle kraviny žrát opravdu nebudu. Katko tohle je spor mezi náma a neměla by ses do toho míchat. Hraju tu dýl než ty??? počkat počkat počkat cože??? Dobře, to máme další kus do seznamu. Já se tě tu zastanu a ty mě začneš špinit ze lží.. Pohoda že? Katce cpeš do hlavy tvoje blbosti, přičemž ona si pak nemůže udělat subjektivní názor. Nevím, proč jsem se vůbec pokusil ti odpustit.. A věř mi, že už to neudělám.
Myslíš, že mně zajímá nějaké tvé přiblblé odpuštění?
Ano, hraješ tu déle než já, já se tu registroval a byl jsem poté měsíce neaktivní. Až potom jsem se zde stal Helperem.
Katka se do toho míchat bude, míchat se do toho bude míchat každý, kdo se tu vyjádřit k tomu chce Ultime.
Nevím jaké blbosti jí cpu do hlavy.
Craf
IGN: Thundery_
@UltimateDragonCZ Poslouchat tě fakt nemusím. Já se tu jen zastávám Craftaka. A navíc, žádné blbosti mi do hlavy necpe. Klidně si to můžeš ty myslet, ale pravda to fakt není. A mohu se sama rozhodnout, jak chci. Nikdo za mě nerozhoduje.
:D Já se tu hádat nebudu, ale měl by sis konečně uvědomit, v jaké jseš pozici. Ty jseš schopnej všeho. Pokud si pamatuju o odpuštění ti vždycky docela šlo, je super že už mi konečně nebudeš lízt do prdele jen proto abych ti napsal větu ,,Odpouštím ti" Paráda, super že jsme si to konečně ujasnili. :)