Šance • Minicraft.cz

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

IGN: Craftak555
Od Craftak555 » přes 8 let

@UltimateDragonCZ

To mluvíš o tom, jak jsme měli spolu ten Team Builderů, poté jsem tě z něj vyhodil a jednodušše jsi na mně poslal tu tvojí "DragoArmy"?

A s tím, že to Katka má semnou těžké není pravda.

@ActiveAngel

Nikdy jsem tě neměl moc v lásce, ani když jsi měl jiný nick, jednodušše jsem byl vůl a lezl jsem každému Helperovi do pr..., aby mi dali nějaké to přihlouplé "ANO" v náboru, teď už chci pouze unban a chci si zahrát. 

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Hehe, ty jsi mě vyhodil? pokud si dobře pamatuju, já jsem tě přijal, ty jsis pak jednoho slunného dne udělal CrafArmy, zabanoval jsi mě a začal si přebírat moje přátele k tobě.

Odeslaný screenshot obrázek

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

Tak to si asi pamatuješ špatně, v té době jsem ani Helper už Helper nebyl, chtěl jsem tě pouze vyhodit z toho Teamu, řekl jsem to Purplovi a ten to řekl tobě, griefl jsi mi co si griefnout mohl.

Takže si tu moc nevymýšlej Ultime, navíc tohle se stalo nejméně před půl rokem.

Craf

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

jej, teď se bavíme o jiných událostech. Bavím se o mnohem starší události, taky jsem zmiňoval zradu první. Tuším že to bylo v létě, kdy se teprve stavěl chrám a DA začínala.

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

"jej, Ultime si vymýšlí věci, co se v životě nestali. Skvělé, co tu bude dál za událost Ultime? 

Přestań si laskavě vymýšlet blbosti, udělal bys cokoliv aby mi ban zůstal.

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 8 let

Zdravím, no já nevím..., ale já bych dal 1 šanci Craftakovi, ale fakt nevím a nechci se do toho motat :c.

Emperor_Freddy
Hráč

17 postů
10 reputace

IGN: Emperor_Freddy
Od Emperor_Freddy » přes 8 let

Souhlasím s Active,

Když by ti dali Unban,stejně bys zase začal.Ta tvoje Šance jsou jen silácké řeci.

Co sis nadrobil to máš,tak si to s prominutím sežer.

Emperor_Freddy

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

Díky @MrGepardik

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Ach jo.. už se zase ukazuje jak jsi tvrdohlavej a bez paměti. Nic si nevymýšlím, jen tobě se asi zaplnil rejstřík průserůtak, že už si na svůj první nepamatuješ. A už jsem tu napsal, že je mi úplně jedno, jestli na serveru zase budeš. Momentálně jsi na mě zase vyjel, aniž bych tě já jakkoliv vyprovokoval. Pokud takhle budeš pokračovat, nikdo tě tu mít rád nebude.. Co si myslíš? že ti budu donekonečna odpouštět? Že když něco zničíš a pak se omluvíš že to vyřešíš? Ne, takhle to nefunguje. A pokud takhle budeš pokračovat, nezbyde ti než pořád měnit IP Adresy.

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Prosím Vás... Přestaňte se hádat. Počkáme na větší hodnosti A-Teamu ať se vyjádří. Děkuji.