Šance • Minicraft.cz

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

IGN: Craftak555
Od Craftak555 » přes 8 let

Zamyslel jsem se, jednou jsem se nad tím zapřemýšlel a nějak jsem došel k závěru, že chyba je na mé straně.. Choval jsem se jako hlupák a to hodlám změnit. Mnozí z vás jste si všimli toho že jsem si udělal nový účet _DejW_, na kterém jsem chtěl být anonymní, ale to se nějak nevydařilo.. to víte, někdo to někomu řekne, nebo se něco zeptá admina a je to tu. Jednou jsem se nad tím zamyslel, proč jsem ten unban(Po zabanování A-T) vlastně dostal, a došel jsem k názoru, že chyba byla na mé straně.. řekl bych o sobě že jsem typ člověka který se lehko nad něčím naštve a potom mu rupnou nervy a jedu..
hodně lidí mi říká že mi to chování vydrží jen chvíli.. na Craftovi jsem se choval podle mého takových 5 měsíců OK, tak nevím proč bych se takhle neměl chovat i na účtě _DejW_, ale samozdřejmě si to myslím jen já.. S hodně lidmi se kterými jsem se dost hádal jsem se dovolím si říci usmířil a teď se bavíme, což mi přijde jako fakt super věc a jsem za to fakt hodně rád, ale to co jsem udělal jen tak odčinit nejde.. a proto vám to chci ukázat v praxi.

Těch situací je mnoho.. na serveru jsem dělal bordel dobrých pět měsíců, což odčinit nejde.. bordel v chatu, hádky a posmívání bylo na mém denním pořádku, to se snažím měnit, ale jak? :?: Proto vás prosím, dejte mi poslední šanci..

Proč si myslím že si zasloužím unban?  Nechci vám tu vyprávět o tom jak jsem se polepšil, a jak se budu chovat jako andílek.. ne.. já se budu snažit chovat normálně. Žádné zbytečné bezmyšlenkovité hadky kvůli hloupostem, žádné zbytečné spamy a další. taky je tu další věc, že za účet Craftaka nechci hrát.. přecejen, není to můj originální účet a příjde mi to blbé. Bral bych to asi jako sekundární účet. Tak vás prosím, dejte mi prosím šanci. To je tak asi vše...

Prosím o odregistraci účtů, kromě těchto: _DejW_, Craftak555
 Prosím o unban IP Adresy a nicků uvedené výše.

- Craf

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

No, ban bychom ti mohli zkrátit na 1-2 měsíce...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Dobrý den, @Craftak555, ty jsi úplně jako já. Taky na začátcích (cca 8-10 měsíců) jsem byl v klidu a v pohodě, ale pak jsem se z nějakého důvodu zhoršil a když jen někdo řekl něco o mně za zády tak jsem na něj totálně vyjel... Docela mě to mrzí a hodlám začít odznovu za nick ItzDopa_. No, také se budu snažit být v pohodě jako to bývalo dříve.

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

Zdravím,

Souhlasím, s @ItzDopa_

Rád bych také takhle začal znova, ale udělal jsem tu spoustu věcí o kterých možná Ty nevíš, nejsem jako Ty, jsem horší. Udělal jsem toho daleko více než ty.

Ten unban asi ani možný ani nebude.

Craf

Thundery_
Hráč

16 postů
18 reputace

IGN: Thundery_
Od Thundery_ » přes 8 let

Ráda bych, aby dostal unban. Crafťáka miluju. A byla bych ráda kdyby jsem si s ním zahrála na serveru. 

- Thundery_ (Katka_CZ_)

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

Zdravím, myslím si, že by jsi unban dostat neměl. Hned jak jsem přišel na BC, tak jsi na mě hned vyjel. Byl jsem poprvé na BC a už začneš nadávat.  A jak si měníš pořád IP, to už není normální. 

Moralizujeme společnost

Craftak555
Hráč

55 postů
20 reputace

Jelikož jsi neuměl a stále neumíš dělat správně to, proč zde jsi. 

IP si měním, abych si zahrál, od začátku chci unban na Craftovi, tak mi nezbývá jiná možnost než si neustále měnit IP Adresy.

Kdyby jste mi dali šanci, tak uvidíte, že nejsem takovej imbecil, za jakého mně máte Active.

Craf

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

No, zdravím. Myslím, že jsem byl nedílnou součástí těchto konfliktů a měl bych se tedy k tomuto vyjádřit. Crafe, známe se zde na serveru dýl než rok, a opravdu, byl jsi v pohodě. Pak ale přichází to nepříjemné slovíčko ale. Spoustu věcí jsem ti odpustil, ale existujou na světě věci, které se prostě neodpouští a to je např. zrada. Ničení serveru, urážky všecko už je mi jedno, možná i protože jsem se taky zachoval jako idiot. Ale co bolelo nejvíc, byl fakt, že jsi byl helper, měl jsi všechno co jsi si přál (minimálně jsi tak působil) a pak jsi mě poprvé a nejbolestivěji zradil. Vycházeli jsme úplně v pohodě, až najednou jsi mi všechno ukradl, z minuty na minutu, ze dne na den. Ty ten příběh znáš... Nebudu tu brečet jak jsi mi ublížil, píšu zde z nejvyšší možnou objektivností. Urážel jsi i ostatní a myslím že je i na nich, jestli vůbec jsou schopni ti odpustit. Navíc vždycky vyvedeš nějakou kravinu a pak to jdeš žehlit. Jsem taky relativně nerozvážný cholerik, ale to stále nemění nic na tom že ani v nepříčetnosti nemám právo ostatním ubližovat, ať už ničením staveb (těch bylo opravdu dost) nebo nadáváním. No, tím že se ti to nastřádalo jsi pak zcela právem dostal IP ban navždy. Dle mého opravdu v tomto případě záleží na nadpoloviční většině ,,poškozených" nebo těch kterým si jakýmkoliv způsobem ublížil, ti by měli rozhodnout jestli zvládnou fakt že člověk, který jím denně otravoval hraní bez trestu vyvázne. 

Za mě: Ano, jsem schopnej vystát tě na serveru a nemám nic proti Unbanu, už jen kvůli Katce, která to s tebou člověče nemá jednoduchý. :) 

Drago

Odeslaný screenshot obrázek

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

A zde vidíš důkaz, proč nechci aby jsi dostal unban. Už jsi mě zase urazil. Když jsem byl za jiný nick, tak jsi mě chválil, hned jak jsem si změnil nick, tak jsi mi začal nadávat.

Moralizujeme společnost

Thundery_
Hráč

16 postů
18 reputace

IGN: Thundery_
Od Thundery_ » přes 8 let

@UltimateDragonCZ Nevím co tím chceš říct, ale to, že to s ním nemám jednoduché, fakt pravda není. Ano, možná jsem měla i nějaké problémy které tu nebudu ani jmenovat, ale to neznamená, že bych jsem to s ním neměla jednoduché.