EggWars - výhoda? • Minicraft.cz

Brano0918
VIP

3 postů
0 reputace

IGN: Brano0918
Od Brano0918 » přes 9 let

Dobrý deň, 

neviem kde som to mal zaradiť, tak to dám zatiaľ do off-topic a keď tak si to potom prehodte.

Ide o to, že na serveri, ak dám vip výhody na EggWars, tak tam ukazuje, že je výhoda 10x více tokenu, je to pravda? Pretože na webe je napísana len výhoda, že tam sú efekty..

Ak ide o to, že tam sú 10x viac coiny, tak uvažujem u kúpe, ale radšej sa ujistím, ďakujem za odpoveď. (Nikde som na serveri nikoho z a-teamu nevidel, takže som to musel napísať sem.. ďakujem)

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

VIP výhody zřejmě nejsou aktualializované. Nyní na EggWars nejsou tokeny, ale globální měna Coiny. Pokud jde o znásobnění coinů jako VIP výhoda, tak je neaktuální z důvodu porušování Euly.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

Brano0918
VIP

3 postů
0 reputace

IGN: Brano0918
Od Brano0918 » přes 9 let

Takže na eggwarse je len výhoda efekty? To akože načo, aby som vyzeral krajšie?.. Takže sa to vip neoplatí kúpiť, môžete lock. 

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 9 let
Brano0918 said:

Takže na eggwarse je len výhoda efekty? To akože načo, aby som vyzeral krajšie?.. 

Podľa MINECRAFT SERVER EULA môžu serveri ponúkať iba 'kozmetické výhody'. Serveri ako Hypixel EULU ignorujú, ale je tam šanca že ich dajú na Blacklist a server bude zablokovaný. Minicraft predišiel rizikám a radšej teraz spĺňa EULU. Myslím že Coin Multiplier existoval. Teda aspoň pred EULA update-om...

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Kdo ví, možná hypixel podplácí mojang, aby nemuseli dodržovat eulu :D

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn