řešení, ateam, hacky • Minicraft.cz

_Lexaurin
Hráč

17 postů
2 reputace

IGN: _Lexaurin
Od _Lexaurin » přes 8 let

zdar jen bych se chtěl zeptat jak admini na serveru poznávají hacky ...

příjde mi že většina jen vidí report a banuje uplně no stres ani se na toho hráče nekoukne ...

a to mi nepřijde uplně fér neříkám že většinou ty hráči hacky nemaj ale většinou je to taky pěknej přestřel ..

podle mě hacky nejlíp človek pozná když s tím hráčem bojuje a po dvou minutovejch soubojích pokud mám čistej rozum jasne poznám jestli má nebo nemá hacky ..

a nepotřebuju nato žádný vychytávky jen sleduju aim, hit reach a hápka .. a potom sleduju jak často a jak pravidelně dostanu hit ..

ovšem troufnu si říct že 80%adminů takovouhle kontrolu vživotě neudělalo .. a netvrdtě mi že líp poznáte jesli má človek hacky ze spectatu možná kdyby jsi spectetouval z first persnu ale ze třeti osoby neni možný dostat pravdivější výsledek než při boji ..

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let

To co píšeš není pravda, vždy hráče prokoukneme než banujeme, to by tady nikdo nebyl. Vždy se může stát omyl, jsme jen lidé.

//E: Když s hráčem člen AT začne bojovat, 99% offuje.    < PODSTATNÉ!

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

Jak povídal Adam, všichni se na hráče koukáme, než jsme si na 100% jistí, že hráč má hacky. Jestli to není tak, že TY hacky nepoznáš... A pokud jim dáme ban neprávem, tak uznáme chybu, hráče unbanujeme a omluvíme se, přeci jsme jen lidi...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Hehe, Filipe to je zase trošku zkreslené. S tím uznáním chyby to není tak úplně pravda, proto prosím, nepřiklášluj to moc. :D

Odeslaný screenshot obrázek

_Lexaurin
Hráč

17 postů
2 reputace

IGN: _Lexaurin
Od _Lexaurin » přes 8 let
Okej beru na vedomi v pohode mozna to tak vidim jenom ja .. jen me to minimalne aspon zajimalo jak to vidi ostatni . Mimochodem nato aby te hrac nepoznal se da snad udelat nejakej change nick to maji na kupe serveru ale mozna je to hard udelat a nebo zbytecny kazdopadne spec mi na spoustu ruznejch veci prijde spatnej :)

Itz_Z4jo
Hráč

95 postů
29 reputace

IGN: NightRabbit_
Od Itz_Z4jo » přes 8 let

Aby som sa tiež k tomu vyjadril.

Napríklad, v chatu sa ukáže report na hráča @Saffers. Postupujem jednoducho. Prídem na určitú minihru od kade bol report odoslaný a nastavím si spectátor mód. Potom použijem príkaz /tp ak je možné a portnem sa na určitého hráča. Pokiaľ bolo u hráča presne dané o aké hácky ide ,,KillAura, Speed..." tak sa snažím sledovať či niečo také má. Pokiaľ ale hráč bol nahlásený za ,,Cheating" sledujem jednoduché a ľahko rozoznateľné Hacky ako napríklad ,,Antiknotback, Nofall, Speed, BunnyHop..." a až potom tie tažšie rozoznateľné keďže sa dajú dobre nastaviť. A následne hráča sledujem niekoľko minút. Pokiaľ je potrebné, privolám si ďalšieho člena AT ktorý mi pomôže prípade, že som si neni istý. A následne zabanujem.