TomasC • Minicraft.cz

_Lexaurin
Hráč

17 postů
2 reputace

IGN: _Lexaurin
Od _Lexaurin » přes 8 let

TomasC zprávy pls ! :)

_Lexaurin
Hráč

17 postů
2 reputace

aby jste vědeli dostal jsem ban na tajnej učet na kit pvp pač na mem normalni učtu tam mam hodne friendu a takhle muzu kilit všechny ale pšt .. no nick Heks ..

ovšem hacky nemám dostal jsem nejprv ban od ItzGirly na 30 dní ,, a hned potom IP od TomasC

jinak můj dřívější nick _Impro 

moje učty jsou _Impro / xComp_ / _Lexaurin / Heks ...

na jiný nechodim všechny tyhle moje učty taky mají stejný heslo .. 

_Lexaurin
Hráč

17 postů
2 reputace

btw ano už se řešilo že někdo hraje na mojí ip .. měl jsem jí a promazanou a teď tam zase pár učtu bylo .. ale prozatimně to bylo ok .. včera jsem to řešil se strafem :)

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

To, že máš špinavou IP, si máš průběžně kontrolovat (napsat členovi AT) a co se týče toho vanu, počkej si na Tomáše v PM a nemusíš zakládat nové vlákno. Zamykám

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
Zdravím, čo len k tomu dodám, tak, keď sme to prvýkrát riešilil hneď som mu navrhol možnosť zariadenia privátnej IP, aby sa predišlo takýmto zbytočným problémom. Ale Tomáš si to zase vyriešil po svojom a "jednorázovo". Síce mu dal unban a premazali sa účty, ale riziko navrátenia problému zostalo a aj sa vrátilo, keď to riešime tretíkrát..

E-mail: polakjack@minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

A kdo by mu tu privátní IP zařídil a zaplatil ? Ty ? O tom pochybuju.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

@TomasC , odpoveď, ktorá je inteligentná a namieste však? Ja s IP nemám problém, je to návrh, za ktorý sa buhužiaľ musí zaplatiť nejaký ten poplatok (zase to nie je nič hrozné) a tým by sa problém vyriešil. Takto sa mu dávajú unbany a problém sa vráti, vieš?

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Podle tebe platit drobný poplatek (už se stejně jedná o peníze) každý měsíc není nic hrozného ? Dobrá, když mu to budeš platit tak souhlasim a problém se v tu ránu vyřeší. To mu raději budu dávat unbany, než abych donutil hráče, který nic nespáchal, přejít na jiný server.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Pokiaľ viem, u privátnej IP je jednorázový poplatok a bude mať "svoju" ip, nikto iný mu na serveri nebude hrať a robiť problémy a nebude mať tým pádom bany. Dobre, veď, dávajme mu unbany, ale tento problém sa tým nevyrieši, len sa "dočasne" utrasie. To je jedno, zase to bude zbytočná debata, každý máme iný názor, takže..

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Dobře tak mu to zaplať.