Staviteľská súťaž - Nápad • Minicraft.cz

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 9 let

muj bracha my dnes vymazal mc takže nemužu ješte stavet :(

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

Dnes , 16.5.2016 o 20:00 prebehlo prepočítanie hlasov a vyhlásanie víťazov pre súťaž nápad , ktorej výstavisko je ešte stále spustené na /warp napad.

Prvé miesta získal hráč @Antik s celkovým počtom bodov 16 , na druhom mieste sa umiestnil @TheSpeexo s počtom 13 bodov a na treťom, ale rovnako decentnom mieste sa umiestnila @Caminewera s obstojnými 12 hlasmi.
Ceny si môžte prevziať u mňa formou osobnej správny (/w bixo) alebo ak som online formou mailu (/mail send bixo) , do ktorého je potrebné uviesť meno rezidencie  do ktorej vám vašu výhru aj počas vašej neprítomnosti môžem uložiť.

Tý z vás ktorý si ešte nevydvihli odmenu za účasť v danej súťaži mi rovnako môžte písať. Dúfam že sa vám moja snaha páčila.
Gratuľujem vítazom a ďakujem všetkým zúčastneným a hlasujúcim hráčom , bohužial došlo aj k porušeniu pravidiel a diskvalifikovaní pár osôb avšak vaše nápady boli aj napriek tomu všetkému veľmi tvorivé a nápadité. Niektoré z vašich stavieb sa ocitnú v mestečku (aj mimo prvých priečok hodnotenia, podľa osobného výberu). Bude na nich vaše meno, aby ste mali na čo byť hrdý, čoskoro plánujem novú súťaž tak budte v strehu a čítajte fórum.
Zatiaľ toľko odo mňa, ešte raz vám všetkým ďakujem!

S pozdravom,

BiXo

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.