IGN: Lukaskastyl
zdravim zase me moc nejde jít na web piše to tohle :
The connection has timed out
The server at www.minicraft.cz is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
česky : Vypršel čas spojení
Server na www.minicraft.cz trvá příliš dlouho reagovat.
Webové stránky mohou být dočasně nedostupné nebo příliš zaneprázdněn. Zkuste to znovu za několik okamžiků.
Pokud se vám nedaří načíst všechny stránky, zkontrolujte síťové připojení počítače.
Pokud je váš počítač či síť chráněn firewallem nebo proxy, ujistěte se, že Firefox je povolen přístup k webu.
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: Bixik
Zdar, občas máme problémy so serverom niekto sa stále pokúša o DDoS útoky, už som to vysvetloval volakedy ak si pametáš na koláčový pojem, bohužial to nevieme ovplyvniť ale zmenili sme hosting a už sa to bude lepšiť.
Dúfam že ti takéto vysvetlenie na teraz bude stačiť, mrzí ma že ti to spôsobuje nepríjemnosti, snažíme sa to dať do poriadku, bohužial to nieje len na nás.
S pozdravom,
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: RandomJmeno
IGN: TheNightN
Chyba by neměla být na naší straně. Zřejmě máš výpadky při připojení k internetu.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn