Pro Nitrixe (trošku peprnější) • Minicraft.cz

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Zdravím,

Myslím že ban je právem.

To co píšeš si asi neuvědomuješ. (vulgarismus)

Často s AT mluvíš jako s normálním hráčem/kamarádem

Při rozhovoru použiješ skoro za každou větou nějaké nevhodné slovo. 

S pozdravem 

NitrixCZ

------------------------------------

Ták, trošku opožděně, leč s velikou rázností bych ti chtěl Nitrixi odpovědět.

Nemám rád když mě někdo uráží, ať už vulgárně, či jiným způsobem, a Onikovo jednání mě dost vyprovokovalo, proto ty vulgarismy. Vše co píšu si uvědomuju a stojím si za tím..

No, a teď ten hlavní proč chci vůbec poslední slovo.

,,Často s AT mluvíš jako s normálním hráčem/kamarádem "

To, že ses dostal do AT neznamená, že je AT božstvo a já ho tak rozgodně neberu. Respekt si u mě zaslouží jen ten který jedná správně, správně rozhoduje a umí vyřešit problém, který je vyřešit potřeba. Proto jsem asi nikdy nerespektoval Zikyho (zdravím KTM), a proto nikdy nebudu respektovat tebe. Navíc, beru tě jenom jako normálního hráče, stejně jako všechny, ať už je to Admin nebo VIP. Pamatuj si sakra dobře, že ti prefix nikdy nezaručí autoritu, pokud si ji nevybuduješ sám. Mimo jiné zatím děláš serveru jen ostudu. (Ten tvůj yt a roznášení informací z AT) 

Nepochybuju o tom že to nemyslíš zle, ale dost si mě naštval, proto ty peprnější výrazy. Neber si to zle, ale měl by si nejdřív vyyrůst, než se pustíš do banování. :)

Odeslaný screenshot obrázek

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

Já také AT neberu jak nějaké božstvo.

Ale aspoń ten menší respekt by měl být a ne mu psát za každou větou "vole".

Prefix AT zaručí autoritu , kdyby ne tak by se do AT dostal úplně každý a to úplně.

Takže musíš umět stavět,gramatika,chování a plno dalších věcí.

Můj YT kanál má jedno video tamto byl testovací cinematic,který stál za nic navíc jsem ti to tam vše stručně napsal. Ale začal jsi mi tam nadávat.

Žádné informace o AT nejsou v žádném mém "videu".

A to že ti vadí když tě někdo uraží. Se musíš smířit. Mě se také nelíbí když mi někdo nadává ,ale nezačnu ihned chrlit z úst vulgrarismus.A varuju ho

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Já se rozhodně nebudu smiřovat s tím, že mě někdo uráží! Varovat ho jaksi nemůžu, nemám práva na Warner, navíc už vůbec nemůžu reportovat admina! Taky si nepochopil proč jsi v AT. Protože do AT se teď může dostat kdejaký idiot. Jsi ještě zkrátka moc malej na to, abys trestal a posuzoval ostatní. Píšu to na mobilu, odpusťte mi chyby. Drago

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Automatická oprava slov.. sorry.

Nitrix
Sponzor++

391 postů
131 reputace

IGN: PlayboyNitrix
Od Nitrix » přes 8 let

A už zase jen urážení a nadávky.

Do AT se zas ten nějaký **** nedostane (toho **** bereš jako mě)

A vůbec nechápu jak můžeš ještě podávat přihlášku. Když toto děláš.

Vlákno už uzamykám.