Cheating - MaxTroll (GhostAura) • Minicraft.cz

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Dobrý den, chtěl bych nahlásit hráče MaxTroll z důvodu opakovaného cheatování na serveru. Již dlouhou dobu hráč MaxTroll má cheaty teda přesněji GhostAuru a také za to několikrát dostal ban. Jenže pořád si kupuje UnBan a cheatuje si dále, proto bych chtěl požádat jestli by hráč MaxTroll nemohl dostat IP-Ban za Opakovaný Cheating. GhostAuru také použil i ve videu, které jsem si tu připravil (GhostAura umožňuje hráči pořád hitovat do protivníka aniž by párkrát minul). Ve videu také lze velmi důrazně vidět, že jen párkrát minul, i přesto že jsem občas také kličkoval. Proto bych chtěl ještě 1× požádat o posouzení a v případě potrestání hráče za opakovaný cheating. @saffers @RandomJmeno @Itz_Z4jo @ActiveAngel @leggy123  @MrFilip_CZE @MARIMR008 @Adam653 @AziCek

Odkaz na video: https://uloz.to/!umm58JeK86do/cheating-maxtroll-ghostaura-zip

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

IGN: Luciik
Od Luciik » přes 8 let

Zdravím, byla by možnost nahrát video na youtube?

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:

Video jsem dal na Ulož.To, tak nevím proč bych video měl dávat na YouTube, ale proč mám dávat video na YouTube?

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

Od Luciik » přes 8 let

Video se stahuje poměrně pomalu, každý člen a-t, který by to řešil by si ho musel stahovat. Nicméně, nenutím Tě do toho, je to tvá volba.

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:

Asi bych to na YouTube nedával.

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

Od Luciik » přes 8 let

Dobře, video si tedy stáhnu.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

Pozerali sme sa na to obaja a došli sme k záveru, že mal v tej dobe upravený klient. Ďakujeme, bude potrestaný.

E-mail: polakjack@minicraft.cz