Leggy123 - Ban neprávem atd. • Minicraft.cz

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 8 let

Zdravím,
jelikož se semnou leggy nehodlá nijak bavit a na žádost o unban nereaguje tak to píšu sem. Před více než týdnem jsem dostal neprávem IP ban za opakovaný cheating. Již předtím než jsem dostal ban jsem byl obeznámen, že se k AT dostalo video na kterém byl poznat můj cheating. Poprosil jsem tedy leggyho zda by mi toto video nemohl poskytnout abych věděl o co jde a mohl se obhájit. Zeptal jse se na toto video vícekrát a nikdy mi nebylo poskytnuto. Podle všeho těchto důkazů bylo více a já bych je rád viděl a taky se k nim vyjádřil.
Zde je video na mou obranu. Kvůli natáčení jsem neměl nejplynulejší FPS a na videu to jde poznat:

Na mini hrají více než rok a nikdy jsem na něm necheatoval viz video. Je to jedno z mála videí které jsem stihl na Mini natočit. Nikdy jsem neměl problém s AT, až po minulém náboru, kdy přišlo pár nezkušených a méně s pvp obeznámených hráčů. 

S přáním příjemného dne Otoko24

MINIMALIST

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Taky si myslím že ti dal ban neprávem. A @leggy123, fakt se zamysli nad tím jestli fakt má cheaty. Podívej se pořádně a nemysli si pořád že tvoje rozhodnutí jsou vždy správná. ;)

Endergirl9
VIP

6 postů
16 reputace

IGN: Endergirl9
Od Endergirl9 » přes 8 let

Otoko nikdy necheatoval. Myslím si že ban bol neprávom. 

SanchezAlexis
Hráč

17 postů
8 reputace

IGN: SanchezAlexis
Od SanchezAlexis » přes 8 let

Otoko nikdy neměl cheaty. Je jen dobrý, ale to tady pan Helper neumí rozeznat.  Rozhodně ban neprávem.

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:

:D Tak jako za tohle dostal Otoko ban.. Super teda.

Endergirl9
VIP

6 postů
16 reputace

IGN: Endergirl9
Od Endergirl9 » přes 8 let

Kde tam máte cheaty?

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

1) Helper si nemusí uchovávat záznamy o banech

2) Otoko, to, že ti leggy zamítne žádost o unban, neznamená, že mi můžeš spamovat žádosti o unban...

3) Ostatní koho se to netýká, prosím nepište to, co nepomáhá...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:

@Endergirl9 Taky si říkám.. Tohle by nemohla být ani GhostAura. :D Prostě normálně zabíjí hráče.

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 8 let

Pokud jde o to tak ten samostatný hráč proti kterému jsem bojoval měl cheaty a přesněji Autosoup a nejspíš killauru. Jelikož mám lepší kit tak jsem potřeboval pouze hotbar soupek a on vypotřeboval celý inventář. Na 17 sekundě videa - Otoko24 cheating 2 jsem si měnil soupky. Na videu je vidět, že dostávám knockback takže to by asi není ten cheating. 

MINIMALIST

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Vzhledem k tomu, že jsem tě osobně ještě nenachytal cheatovat a důkazy se mi nezdají jednoznačné ani na jednu stranu, tak ti dávám unban.

Vlákno zamykám.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram