IGN: Otoko24
Zdravím,
jelikož se semnou leggy nehodlá nijak bavit a na žádost o unban nereaguje tak to píšu sem. Před více než týdnem jsem dostal neprávem IP ban za opakovaný cheating. Již předtím než jsem dostal ban jsem byl obeznámen, že se k AT dostalo video na kterém byl poznat můj cheating. Poprosil jsem tedy leggyho zda by mi toto video nemohl poskytnout abych věděl o co jde a mohl se obhájit. Zeptal jse se na toto video vícekrát a nikdy mi nebylo poskytnuto. Podle všeho těchto důkazů bylo více a já bych je rád viděl a taky se k nim vyjádřil.
Zde je video na mou obranu. Kvůli natáčení jsem neměl nejplynulejší FPS a na videu to jde poznat:
Na mini hrají více než rok a nikdy jsem na něm necheatoval viz video. Je to jedno z mála videí které jsem stihl na Mini natočit. Nikdy jsem neměl problém s AT, až po minulém náboru, kdy přišlo pár nezkušených a méně s pvp obeznámených hráčů.
S přáním příjemného dne Otoko24
MINIMALIST
IGN:
Taky si myslím že ti dal ban neprávem. A @leggy123, fakt se zamysli nad tím jestli fakt má cheaty. Podívej se pořádně a nemysli si pořád že tvoje rozhodnutí jsou vždy správná. ;)
IGN: Endergirl9
IGN: SanchezAlexis
Otoko nikdy neměl cheaty. Je jen dobrý, ale to tady pan Helper neumí rozeznat. Rozhodně ban neprávem.
IGN:
IGN: Endergirl9
IGN: MrFilip_CZE
1) Helper si nemusí uchovávat záznamy o banech
2) Otoko, to, že ti leggy zamítne žádost o unban, neznamená, že mi můžeš spamovat žádosti o unban...
3) Ostatní koho se to netýká, prosím nepište to, co nepomáhá...
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
IGN:
@Endergirl9 Taky si říkám.. Tohle by nemohla být ani GhostAura. :D Prostě normálně zabíjí hráče.
IGN: Otoko24
Pokud jde o to tak ten samostatný hráč proti kterému jsem bojoval měl cheaty a přesněji Autosoup a nejspíš killauru. Jelikož mám lepší kit tak jsem potřeboval pouze hotbar soupek a on vypotřeboval celý inventář. Na 17 sekundě videa - Otoko24 cheating 2 jsem si měnil soupky. Na videu je vidět, že dostávám knockback takže to by asi není ten cheating.
MINIMALIST
IGN: RandomJmeno
Vzhledem k tomu, že jsem tě osobně ještě nenachytal cheatovat a důkazy se mi nezdají jednoznačné ani na jednu stranu, tak ti dávám unban.
Vlákno zamykám.
Email: randomjmeno@minicraft.cz