IGN: krteczek
Zdravíčko,
zjistil jsem, že je rozdíl, pokud se přihlásím jako krteczek nebo jako KRTECZEK, porovná to se správným heslem, ale ve skyblocku mi to dá nový ostrov... Myslím si, že by mělo být prihlášení tak, že nick je unikátní, ale je irelevantní, jak ho napíšu. Potud, to máte správně, problém je asi na skyblocku, který bere nick Striktně a tak s každou změnou malého či velkého písmene v nicku dostanu nový ostrov... Pokud je to záměr, budiž ;)
Dále mě napadlo, že by mohl existovat příkaz pro obnovení ostrova do původní (prvotní) podoby. Třeba když udělám nějakou blbost a je pro mě lepší začít znovu z nuly než ho celý rozkopávat :)
IGN: RandomJmeno
Zdravím, problém je v tom, že většina pluginů je psaná pro servery s online-mode=true, proto využívají UUID pro přiřazování dat k hráčům. Takže warez servery mají toto UUID generované z nicku, proto se změní se změnou velikosti znaků. Přihlašovací plugin servery s online-mode=true nepotřebují, takže data přiřazuje podle nicku. Proto pokud si změníš velikost nějakého znaku v nicku, ale nick zachováš, většinu dat jako coiny, statistiky, inventář a podobně budeš mít jiný/vyresetovaný. Aktuálně není jiná možnost, než si zachovat stejnou velikost písmen v nicku, jako při prvotní registraci.
SkyBlock si můžeš vyresetovat příkazem /is restart
Email: randomjmeno@minicraft.cz