IGN: _Impro
Dostal jsem IP ban hraju s nickem _Lexaurin .. a ban jsem dostal za multiacc přitom na server chodim jen s nickem lexaurin .. ostatní nicky tam jsou přihlášený od dřív a a párkrát jsem si zmněnil jméno takže .. jich tam mám proste víc .. ale hraju jenom jeden nick svoje origo .. proč bych taky hrál jiný nicky když už jsem si na to origo nechal přendat sponzora žeano .. tak proč bych hrál nicky bez sponzora .. a stejně mám ban za multiacc .. ? IP ban ?? why to nechápu tyvole .. a proč mi ten BAN dal RoboPlay a proč se mě nikdo nezeptal proč tam těch učtu tolik mám .. nějaký vyjádření .. ? de ten server do prdele ? nebo jsou noví helpeři no brain ??
vždycky jsem se tomu serveru snažil pomoct a nikdy jsem na něm nedělal nic špatnýho a zato dostávám jenom poser od nezkušených helperu atd ..
takže se teď ptám a chci slišet nějaký konečný vyjádření .. PROČ JSEM DOSTAL BAN ZA MULTIACC PRÁVĚ DNES KDYŽ VŠECHNY OSTATNÍ UČTY TAM JSOU MIN 3 MESICE A POSLEDNI NICK CO HRAJU JE ZMĚNĚNÝ JMÉNO ORIGA NA MOJANGU .... JAK JÁ MÁM TY UČTY OTAMTUD ASI DÁT PRYČ ABY NA MĚ NEBYLI PŘIHLÁŠENÝ CO ? ASI NIJAK ŽEJO.
A TED MI NĚKDO NAPÍŠE NORMÁLNÍ VYSVĚTLENÍ A KOUPÍM SI UNBAN A DOUFÁM ŽE UŽ SE TO NEBUDE OPAKOVAT PÁČ JE TO KRAVINA A NIKDO SE NEZEPTAL PROČ JE TAM TĚCH UČTU TOLIK .. A NEBO ČEKÁM NA VYJÁDŘENÍ A UNBAN OD aTEMU !!