IGN: tyrby
Ahoj, dnes 4.3.2017 kolem cca 17:00 jsem si šel normálně zahrát na Survival, chtěl jsem se jít podívat jak to jde mé Ender Pearl farmě...
Ale když jsem přišel na muj home, bylo tam prázdno, divil jsem se...
Hledal jsem v okolí, ale nic nenašel, přišlo mi to divné...
Když jse mse do mé resky teleportoval, také jse mnic nenašel i přesto, že jse mtp nastavoval na určité místo, kde mám home...
Hledal jsem, pořád jsem se teleportoal do resky, ale nic jsem nenašel...
Svět je úplně prázdný...
Došel jsem ktomu, že podle mě svět (Survival_THE_END) byl vyresetován, ten svět byl vytvořen když jsem zabil draka ( ne na /warp end, ale na /warp onikend.)
Chci se zeptat, jestli je možné, že se svět vyresetoval.
Email : nepovím !
Info o mně : zeptej se mě osobně !
IGN: ItzDarkMagic
@Saffers Zdravím, ano stalo se mi to co tobě tyrby.Vyresetoval se end a já přišel o moje farmy.Mněl jsem tak cca 40 spawnerů!A ty jsem si koupoval většinou sám z mých peněz.Farmy byli velké a celkem mně naštvalo když jsem zjistil že se vyresetovali.Prosím udělejte s tím něco.S pozdravem 0nIk_22
IGN: RandomJmeno
Všem se omlouvám za problém, ale ráno došlo místo na disku a tak jsem end smazal. Původně jsem si myslel, že se jedná o nepoužívanou mapu ještě z dob 1.8, ale zmýlil jsem se. V noci bude mapa obnovena ze zálohy.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: ItzDarkMagic
IGN: tyrby
Ahoj @RandomJmeno,
Po navrácení endu nastala chyba,
chyba takový, že když př. položíš blok nebo dáš něco do truhly apod. a když se př. teleportneš na spawn, nebo někam mimo end a vrátíš se tam, tak se to zase vyresetuje do původního, prosím o vyřešení
Děkuji, @Tyrby
Email : nepovím !
Info o mně : zeptej se mě osobně !