IGN: iTz_MadaraUchiha
že nový členovia AT ... (facepalm) Nemyslím si že Alexik a TenMatus sú nový v AT :)))) Ale veď dobre je to váš server....
IGN: RandomJmeno
Proč si to nemyslíš? TenMatus přibližně před 2 mesíci odešel a Alexik byl vybrán v průběhu náboru.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: matolka
Jak již psal Dudu, v náboru alexik byl v polovině, jelikož hodně staví a proto ho rovnou vybrali, a jak se týče TenMatuse, sice ano, odešel, ale když měl zájem, a bude hrát a hlídat server, okey, TenMatus podle mého je dost šikovnej builder / Helper.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: TheNightN
Buildery jsem vybíral hned, co jsem odbržel možnost, jelikož byla potřeba stavební podpora.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: matolka
Buildery se podle mého brát mohou, ale u helperů to vždy trvá, kdyby například TenMatus podal přihlášku, tak by to také trvalo, jelikož by se rozhodovalo, jelikož jsem již venku z náboru, tak aspoň trému nemohu, celou dobou sem furt přemejšlel co se stane když neprospěju, což se stalo, ale to nevadí, každej má šance, to samé je i v životě, teď se hodně už motám v tomhle tématu, jenom sem chtěl naznačit, že když neprospějete v náboru, nic se nestane, možná se nedostanete na server, kterému ste chtěli pomáhat, ale i tak např. s Hráčem pomůžeš serveru, to je jak kdybys byl Sportovník, a neuspěješ v závodě, nic se neděje, skoro vše má druhou šanci, a proto chci říct, že gratuluji BiXovy, že prospěl, jelikož jsem to už věděl, sice ne od AT, ale v mém vědomí, tak ještě přeji dalším helperům štěstí,
ach jo, teď se hodně motám, no, teď to radši už típnu, mějte se, a kdyžtak na serveru nebo na fórum, ahoj :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: pedd
Já a mariastar by jsme moc chtěli být youtuberky jen nemáme 750+ odběratelů. Máme však kanál i kvalitní videa budou ( naše první video není kvalitní ale ostatní na 100% budou ) jen ti odběratelé:-( . Klidně budeme dávat 1 video za 1 týden. A máme dost přátel kteří nás rádi budou sledovat a klidně budeme zveřejňovat IP na server kde to půjde. PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM DEJTE NÁM yutuberstvý a pokud nedáte tak se na nás alespoň nezlobte.Ale fakt moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc vás prosíme o youtuberství a kdyby nestačilo 1 video za 1 týden tak 1 video za pet dní a když nebueme moci natáčet napíšeme. ODPOVěď na toto prosím odepište na e-mailovou adressu :
mariastar.pedd@gmail.com
IGN: Lukaskastyl
IGN: Dezerter123123
zdravím chcem sa opítať či naberáte aj niečo ako admínov na Fun Creative alebo niečo také :) cheat hunter ak áno tak prosím info kde sa prihlásiť do správy
IGN: RandomJmeno
IGN: IohannesPrimus